Otroški voziček GT3

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Trenutno sem pač v fazi, ki se nam bo pridružil nov družinski član.
cheer.gif

V roku meseca ali maksimalno dveh si bo treba omisliti tudi voziček in vso ostalo 'kramo', ki paše zraven. Ker živiva na obrobju ljubljanskega obroča, imava tudi nekaj makadamnskih poti v bljižini (npr. PST). Na podali dobljenih inforamcij sva se odločila za voziček Peg Perego GT3, ki ima večja kolesa, ki nja bi se dobro obnesla tudi na makadamu.
Voziček ni ravno med cenejšimi, zato sedaj iščem, kje bi se ga dalo dobiti kaj ceneje. Na uho mi je prišla informacija, da naj bi se ga dalo dobiti ceneje v Italiji. Ker pa pojma nimam, kje oz. kako priti do kakšnega maila, kjer bi se kar zmenil za barvo, model (najraje tako, da mi tam vse pripravijo, jaz pa samo še priletim z dinarčki)... upam, da bo kdo od vas znal pomagati.
Gotovo vas je že kar nekaj, ki ste to fazo dali čez, tako da bi vas prosil za kakšen nasvet.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvo
a maš tok velika vto, da boš to vozil okoli
drugo
a je žene, partnerke tok skup, d aga lahko anloži v avto
tretje
pst je prevozen s plikom, permete in še ekrim drugim peg peregom
cetrto
mnogi, k so bili odločni kot ti, in na vse zgornje niso trzasl, so g avzel, uzival en mesec, potem pa kupil anjcenejso marelo. slednaj je super za hrbet malcka. ampak gre v avto, lahka je itd.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Sej ravno to sem študiral, da naj bi bil pst normalno prevozen tudi z modelom pliko. Moram probat, kako je s tem, ker drugače se mi tisti voz tudi precej dopade (ga ima kolegica), pa še lepše se zloži, kar je vsekakor +.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Za okoli hiše in če boš res veliko vozil potem kar nekaj z večjimi kolesi. Če je denarja dovolj (ali pa če imata namen imeti več otrok) potem kupi novo, če pa si bolj škart ali na tenko z denarjem pa rabljeno. Samo kakšni prodajo rabljeno dražje kot novo, zato malo preveri nove in rabljene cene.
Za prekladat v avto pa neko marelo ali pa nekaj takega.
Kako velik prtljažnik v avtu imate? Malo razmisli kako boste šli kaj na morje julija avgusta.....Bo poleg vozička treba še kaj zraven peljat.
Namesto 500 evrov v voziček raje vloži tisti denar v kakšno drugačno otroško opremo. Voziček bo pri enem letu starosti zgodovina in ga boš moral menjat za kaj drugega. vsaj mene čaka sedaj to v kratkem. Mali že noče več biti v njem, ko se šetamo na drugi strani ljubljanice.
edit: pa seveda obvezno z vrtljivi ko lesi spredaj

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Najbrž res, ampak tudi še kaj drugega ne deluje blagodejno na hrbtenico in zdravje - svicanje v lupinicah...., baje obstajajo neke "spešl"?)).
No mi smo pregural brez marele, sedaj iščem nekaj na kolesih kar bo zamenjalo voziček.
Kaj svetuješ za leto + starega....(že hodi,)

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Tole sem že enkrat nedolgo nazaj nekje pisal, zato copy/paste od tam.

Midva sva vzela Implast Bolder 3. Zaradi dvojnega sprednjega kolesa je nekoliko stabilnejši od navadnega trikolesnika, nima edino ročne zavore, katere pa zaenkrat sploh ne pogrešam. Vsi deli (košara, športni del, lupinica) se lahko obračajo v obe smeri, naslonjalo športnega dela se lahko dvigne do 90 stopinj, kar je fino, ko je otrok malo večji in želi sedeti pokončno (vidim pri nečakinji). Je polno vzmeten, kar je bil pri nama pogoj, saj greva raje v naravo kot v mesto, na pesku pa se mala kolesa precej slabo obnesejo.

Sva imela v izboru tudi GT3, ki je na koncu izpadel zaradi cene in predvsem velikosti, saj je bil od vseh v izboru v zloženem stanju največji in ga v mali avto sploh nisva spravila.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Mah, tile leseni poganjalci so bolj tako tako.
Na nemškem ebayu imaš alu oz. kovinske za cca. 60 eur.
Poleg tega se mi zdi poganjalec za nekaj čez leto starega otroka skoraj prehitro.