Ota Roš

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pm maš!
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
n650320920_2206609_3520.jpg

Ma k ena Hajdi s Tirolske mi zgleda. Ja in to, kot je Tinekr napisala, nima karizme, ničesar ne izžareva.

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Agree...ena izmed mnogih je...njeno vodenje [Pop Ina] je pa itak katastrofalno...skos v istem tonu govori, nobene energičnosti, nič. Npr. Kerčmarjeva ali Zgončeva jo šišata za 100%...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nč več.
wink-1.gif

ne vem, men je okej, dekle k dekle, ki ji je pač uspelo doseči, kar si je sama želela.

glede karizme - ona ma karizmo, ampak eno res tako special ... ne vem, čist drgačno od drugih ljudi, ampak - ma jo definitivno.
wink-1.gif

sam glede na povezanost z Anteno o tem mal težje pišem objektivno, priznam.

velja pa eno pravilo - 100 ljudi, 100 čudi.
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

pravi avtor teme o Oti
confused-1.gif

Ja, pravi.
Me poznaš vsaj na videz? Ne!
Ona se pa namenoma postavlja pod luči, izpostavlja samo sebe in normalno, da se javnost in tudi sam sem del le te - polarizira.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dej, dej, pust Evriča.
Sej veš, kako pravijo "odpusti mu, saj ne ve, kaj dela (govori) "
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam sem neki malga delal z njo, pa ne morem rečt nč slabga o njej. Mi pa v živo mal boljš zgleda kot na fotkah. na tv-ju je pa ne gledam:)

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Oto poznam, je bla od moje bivše kr dobra kolegica.
Punca ma karizmo, zna navezat stike... že takrat je poznala ogromno ljudi. Je kr taprava.

Ma pa seveda vsak svoj okus. Men so npr. nolj všeč temne črnolaske, suhe, z lepo postavo in vlkimi joškami.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Saj nism rekla, je simpatična, pa lepa, ampak ni pa magnet. Če sem rekla kaj blontnega, mi oprostite.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
516
73
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Torej, Ota Roš, povprečna voditeljica neke komercialne radijske postaje. No pa k sržu "problema" Vsak rumen cajteng, ki ga odprem vidim njo na vsaj dveh slikah, bila je celo na naslovniciOne. Zraven pa komentarji "seksi voditeljica...." "zapeljivka Ota...", ja pa kaj še. Če bo šlo tako naprej bo drugo leto že femme fatale.
Če se ne motim, vodi celo neko oddajo na neki televiziji. Zdaj pa ne vem ali ima tako dober P.R. ali se sam promovira in slini okrog raznoraznih urednikov, ker punca je čisto povprečnega izgleda, a se tega ne zaveda in špila neko zvezdo.

Tale Otilija izgleda, kot da bi bila s kakšne hribovske kmetija v okolici Salzburga, ki med tednom pomaga očetu pri kmečkih opravilih, kdaj pa kdaj se usede za traktor, med vikendi se pa uštima in gre na Holcersko veselico v pumparcah.

se čist strinjam z napisanim....sem bil že parkrat v njeni družbi, no ona se je prslinla zraven v našo družbo...hja čim ni bila v središču pozornosti, je postala kar histerična...dobr da se men in kolegim hebe za take frače, se obrneš pa debatiraš s tistmu k ti paše...

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz jo pa rada poslušam, meni se zdi, da ima kar dober smisel za humor in oster jezik. Je pa res, da se na TV tega ne opazi ... sploh. Verjetno tudi ni zaželjeno, da bi preveč sproščeno vodila POP in. Videz pa ... kaj pa vem ... ravno povprečna že ni.

Nazadnje urejeno:

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
hehe
Ota je čist uredu punca. Nč zoprna al pa domišlava. Je pa tko čist iz veselja začela delati na Radiu antena. To dela zdele že kr neki časa in to dela očitno dobr. Otka je inteligentna, pronicljiva in zna bit duhovita. To da je pa zadnje cajte tolk v medijih je pa krivda rumenega tiska, ki pač nekoga rabijo. Ko bodo našli drugega bo ona še zmeraj delala tam na radiu in bo vse tko kot prej. Zgleda pa tako kakor zgleda.

PR, ne rabi ker je sama s pr faksa.