Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Prvi ki so se resno začeli ukvarjati z osvetljavo armature so bili dejansko pri toyoti.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Prvi ki so se resno začeli ukvarjati z osvetljavo armature so bili dejansko pri toyoti.
Ni res. Prvi so se temu posvetili pri SAABu. Pa slike, ki si jih dal, so od Lexusa, ne od Toyote. ... in ja, vem, da je Toyota lastnik Lexusa ...
Citat:
Citat:
Citat:
Ni res. Prvi so se temu posvetili pri SAABu. Pa slike, ki si jih dal, so od Lexusa, ne od Toyote. ... in ja, vem, da je Toyota lastnik Lexusa ...
Prva avta z hladno iluminacijo na svetu sta bila Toyota Soarer (Lexus SC) in Toyota Celsior (Lexus LS400).
Citat:
To pa še vedno niti približno ne pomeni, da so se prvi resno začeli ukvarjati z osvetljavo armature pri Toyoti.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
SAAB - s pritiskom na gumbek ugasneš pa ni potrebe razpravlajti katera barva je primerna)
Ja ampak števec hitrosti je še vedno osvetljen.
Citat:
Ne, to pomeni da jogurt nima kosti.
V 9 letih lastništva tojot (z optitron števci) se mi to ni zgodilo ...Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Ja optitron(cold catode) od Toyote je kar OK ima pa svoje minuse, npr. čega osvetli sonce je kriza(se ne vidi skoraj nič) .
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik corsol pravi:
Ja optitron(cold catode) od Toyote je kar OK ima pa svoje minuse, npr. čega osvetli sonce je kriza(se ne vidi skoraj nič) .
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
In kaj te tako zelo moti pri tem, da si osvetlitev prilagodim svoji volji? Nisem rekel, da je zelena najboljša, modra najslabša, rdeča slabo vidna,... In ja, Audi osvetlitev (belo-rdeča) je zelo lepa, vendar malo preveč vsiljujoča pri 600+km nočne vožnje...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik corsol pravi: