Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Ne vem če ti bo katerakoli (normalna) rekla ja za pijačo, če jo boš povabil na "drinko".
Citat:
Uporabnik ta_pametni pravi:
to mi je jasno od trenutka, ko mi je dala kensl.
Očitno že ni tako zbegana kot si ti mislilCitat:
Povabil sem jo na kufe in ne na drinko. Sicer zdaj je nazaj z bivšim, tako da zadeva je vsaj kratko in srednjeročno zaključena.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:v
Včasih so takim fantom rekli da je MEVŽA
hhuuudddooooooooCitat:
To je bilo redko.. in vedno je bila ena kratka debata in potem je spizdila. Mogoče namenoma. Je pa tako... jaz je nje ne bi nikoli pecal, če ne bi ona mi dajala signale. In ne, signali niso bili taki, da me je pogledala, pozdravila in se nasmehnila, jaz pa dobil trdega in že se videl kako se bom poročil z njo. Ful očitno je nakazala, da sem ji zanimiv... mogoče je to delala samo da pritegne pozornost... just for pure fun. Samo sem opazil, da me je ful gledala. Ženske ponavadi so ful spretne v tem in težko kdaj vidiš da bi te kera čekirala.. Njo sem velikokrat zasačil, ko me je gledala in tako obnila pogled, če sem jo jaz opazil. Sicer je fora, da je mlada ... kar pomeni, da je muhasta... in išče pozornost. Sicer se ne bom več ukvarjal kaj dosti z njo in bom videl kako bo na to reagirala.
ženski posli so organizacijaCitat:
Uporabnik Demz pravi:
Sem bolj površno prebral - toda, od kdaj pa fantje šparajo za poroko?Kaj niso to bolj ženski posli?
( Če se možakar oženi ali pa umre, ...)
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Pol pa ni čudn, da se ga bodoči ženin nabije na fantovšini do temelja, ko vidi v kaj se je spustil