Zadeva je taka, naprodaj je bil avto od starega ata in sicer je trenutno pokojni, avto smo prodajali še pred smrtjo in sedaj se je našel kupec, skratka zadevo bi on kupil, mi pa prodali. Kar se tiče zapuščinskega dela ni problema,ker se jasno ve kdo bo dobil vse to.
Radi bi uredili neko pooblastilo za kupca, da lahko on avto uporablja in pa da smo mi kriti v primeru radarja in ostalih kazni ki bi jih morebiti lahko dobil. Avto je sicer še vedno registriran, to bi mu tudi pustili ( vem da se izgubi bonus v primeru nesreče), dodal bi poleg tudi da vso škodo na tujih vozilih krije sam ( v primeru da bi se zaletel in napihal ter zgubil kritje AO).
Mogoče kakšen nasvet kaj se napisati ali pa kako se drugače lotiti tega še?
Avto bo plačan v celoti seveda, prepis se bo delal ko bo urejena zapuscinska.
Radi bi uredili neko pooblastilo za kupca, da lahko on avto uporablja in pa da smo mi kriti v primeru radarja in ostalih kazni ki bi jih morebiti lahko dobil. Avto je sicer še vedno registriran, to bi mu tudi pustili ( vem da se izgubi bonus v primeru nesreče), dodal bi poleg tudi da vso škodo na tujih vozilih krije sam ( v primeru da bi se zaletel in napihal ter zgubil kritje AO).
Mogoče kakšen nasvet kaj se napisati ali pa kako se drugače lotiti tega še?
Avto bo plačan v celoti seveda, prepis se bo delal ko bo urejena zapuscinska.