No jaz sem imel original račun, pa ni nič pomagalo. Mi je pa vulkanizer to podpisal (vse sem mu jaz izpolnil) pro bono - itak mu štiri avte tam 2X letno preobuvam.Jaz sem najprej poklical na oddelek za homologacijo. Me je vprašal, če imam račun od felten. Valda ne, kupljene rabljene. Je rekel, potem pa obrazec o strokovni vgradnji pri vulkanizerju. Natisnil sem takega, ko ga je prilepil McGiver, moj vulkanizer ga je izpolnil, potem pa s tem naprej na homologacijo. Pa seveda sprintan pravi tüv certifikat.
Pozabil si še na ročaj na prestavni ročici.
Komplicirajo ker vi komplicirate in vidijo, da lahko iz tega nekaj iztrzijo. Pri nas bi moral po pravilih homologirati usb polnilec, nastavek za telefon in prevleke za sedeze!! Ampak kot vidim po neumnostih ki jih sprasujete, vsako leto huje, ne bo dalec dan, ko bos moral na tehnicnem prinesti tuv certifikat za polnilec telefona, nemc se ti bo pa smejal v glavo. Govorili boste pa o banana slovenski drzavi, ki jo VI sestavljate!mah komplicirajo tukej pri nas... v uk dobis polno opreme brez tuva - a to pomeni, da tam manj komplicirajo??
pa rabis vertifikat za okna, pa za bullbare, pa za okrasne letve ob straneh...
Komplicirajo ker vi komplicirate in vidijo, da lahko iz tega nekaj iztrzijo. Pri nas bi moral po pravilih homologirati usb polnilec, nastavek za telefon in prevleke za sedeze!! Ampak kot vidim po neumnostih ki jih sprasujete, vsako leto huje, ne bo dalec dan, ko bos moral na tehnicnem prinesti tuv certifikat za polnilec telefona, nemc se ti bo pa smejal v glavo. Govorili boste pa o banana slovenski drzavi, ki jo VI sestavljate!
Piz.darija ene zdrave pameti vec ni. Jebes homologacijo, fukne.s gor vecja platisca, priblizno iste velikosti pa te ziv krščen duš ne bo povohal, ce ne bos imel ravno crnega bmwja in vozil po napacni strani avtoceste.
Seveda, zavarovalnicam se bo pa lepo smejalo, ko bodo našli nekaj, da lahko zavrnejo izplačilo škode.Piz.darija ene zdrave pameti vec ni. Jebes homologacijo, fukne.s gor vecja platisca, priblizno iste velikosti pa te ziv krščen duš ne bo povohal, ce ne bos imel ravno crnega bmwja in vozil po napacni strani avtoceste.
Seveda, zavarovalnicam se bo pa lepo smejalo, ko bodo našli nekaj, da lahko zavrnejo izplačilo škode.
A za tehničnega pa vedno šraufate vpisane dimenzije nazaj? Če je vse ok, zakaj nimate jajc tudi na tehničnega hodit z nevpisanimi dimenzijami?
A za tehničnega pa vedno šraufate vpisane dimenzije nazaj? Če je vse ok, zakaj nimate jajc tudi na tehničnega hodit z nevpisanimi dimenzijami?