Organiziranje prireditve

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Sam sem veliko prireditev speljal, gostinstvo tako, da je kolega dal ime, se pravi vse potrebne papirje je on uredil, delali smo pa sami, imeli smo tudi njegovo blagajno tam za vsak slučaj a je nismo nikoli rabili, hvala bogu nikoli nismo imeli komplikacij.

gasilec22

Zelenc'
21. avg 2010
1
0
1
Ja pol so bile vse te tvoje prireditve bolj divja liga če je bila blagajna bolj za okras,kaj pa delavci,sej če ni inšpekcije gre skozi mi smo prej tudi sami delali gasilsko veselico sam novi zakon o gostinstvu nam je pol to onemogočil.pa smo pol dobili profija je dost boljše vse skupaj prej smo se skoz kregal kdo bo delal,kok je kdo spil,pa postrežba je bila tut bolj tak tak,da o hrani ne govorim,sedaj nam on plača prostor on zrihta ognjemet in to je to.je pa res da treba tut srečo imet z resnim gostincom mi smo po priporočilu se odločli za tega http://www.party-service.si/

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
in to ni reklama?
uf-1.gif

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Msenjur, kaksna je bila veselica v sentvidu 26ga, vredu, velik folka?

Hmmm tole šele sedaj vidim a mislim, da je letelo to na našo veselico... Po lanski smoli z vremenom in dvakrat prestavljeni veselici, je letošnja spet super uspela! Obiskovalcev ogromno, vzdušje super tako da smo zadovoljni!