Orehovec

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Tudi sam sem bil razočaran nad barvo .... preveč bleda ... še dobro da sem videl tale post da je treba kozarec vsake toliko časa malo odpreti da pride kisik v notranjost da se obarva. Za orehovec se mi zdi da bolj kot je temen boljše izpade.

Hkrati sem odprtje kozarca izkoristil za degustacijo.. okus mi je tako všeč da sploh nebi dodajal sladkorja pomešanega z vodo- zelo dobro do izraza pride pomaranča in limona.
 

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
V bistvu ga je res škoda za goste..
evil.gif
 

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Moj je trenutno čuden ker ni sladkorja zraven (sem ga šel pofirbcat)...bo pa ravno juti en mesec ko sem da dal v paco...ga moram sfrizirat do konca (danes ravno delal medeni liker...njamiii).

Izgled...
2263396-1437844753146754576345.jpg
 

Priponke

  • 2263396-1437844753146754576345.jpg
    2263396-1437844753146754576345.jpg
    115,1 KB · Ogledi: 567

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz sem se ga lotil delat naprej...tisti, ki delate po receptu z vodo...dodajte jo samo 1 liter vode!!

Ker pride preveč vodeno ven...jaz sem dodal še 20 dag sladkorja in pol litra šnopsa...zdaj mislim da bo (počakam par dni da se zlijejo okusi nato bom sflaširal in pustil stat še pa tednov).
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ej poštar a ti maš spljoh okus. A to si motorn olje iz tojga dostavljalčka sliku?
 

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Kje kupit dober domač orehovec? Za orehe dobit, sem že prepozen, verjetno, da bi ga sam delal?
Pa da je na šnopcu delan:biceps: ne kot liker.
Ni ravno tema, samo tudi za kakšen liter domačga brinovca me zanima.:bolan: