opreti moraš trgovalni račun za delnice in prodati.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kje lahko prodam nekaj delnic Perutnine Ptuj?
banke, borzno posredniške hiše...
opreti moraš trgovalni račun za delnice in prodati.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kje lahko prodam nekaj delnic Perutnine Ptuj?
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
gre za enostransko spremembo pogojev, ki med drugim razlastijo lastnika, ker pač zaseba lastnina pri nas nima veljave je tako kot je.
ne parkirat brezplačno sosedovega traktorja pod kozolec če se imaš namen čez čas premislit in enostransko razdret pogodbo.
tu ne gre za storitev ki jo lahko nehaš opravljat ampak lastnino.
V bistvu se pri nas nihče ne teži, v tujini pa, ker ima lastnina malo drugačno vrednost. Pri nas lahko primerjaš s stanovanjsko pravico. Pri prodaji hiše namreč najemnika ne smeš vržt ven, če sam noče it.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
ti povem da ali plačuj parkirnino, ali umakni avto, boš težil, da se tega ne sme naredit? Če hišo prodam, pa ti novi lastnik ne pusti več parkirat, boš tudi cvilil? Storitev je bila, zdaj je ni več. Prilagodi se.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ponavljam vprašanje: In v čem je razlika?
Ne samo da te je prosila da ga odpelješ, za to da to storiš ti je dala na voljo več kot dovolj časa. Probaj ga parkirat pri kom drugem in poročaj.
Sem moral dvakrat pomežikniti, da sem videl, da nisem jaz tega napisal.Citat:
Uporabnik univerza982 pravi:
Pri pregledu izpiska od KDD sem ugotovil da imam se nekaj delnic od KSFR. Zdej ce jest to prav gledam je danasni tecaj 0,27 e /delnico. Baje s koncem leta KDD ukinja brezplačno vodenje. Če je to že kdo urejal kako to urediti brezplačno, da se znebim tega hudica?
DKB Broker (Nemčija) je bil, ko sem gledal ene dva tedna nazaj, zastonj vodenje... Catch pa je, da ne moreš iz KDD prenesti gor naših v.p. direktno, ampak moraš v vsakem primeru najprej tu odpreti trgovalni račun, pa šele potem lahko preneseš (na poti pa plačaš verjetno kup provizij in drugih nepotreb-nin).Citat:
Uporabnik jello pravi:
Da ne boš na splošno o tujini, ker je lahko to Nemčija ali Etiopija. Katere države zastonj vodijo račune VP?