Pomoje ti telekom kopa pred bajto. Ne vem pa, če lahko na njihovem telemach dela. Ker nam je telemach optiko potegnil pred par leti, lani pa je telekom svojo polagal
zdaj sem se menil s končnim izvajalcem, kolko me je razumel (po moje kosmjet)
in mu pokazal, ki naj naredi do koče
izvajalec je sicer GVO, Investitor pa žal monopolist Telekom.
Z izbiro optičnega omrežja prihodnosti pri Telekomu Slovenije pridobite:
- brezplačno priključitev na optično omrežje (izgradnjo do objekta naročnika in izvedbo optične hišne inštalacije),
- izjemno hitrost interneta (do 1Gb/s),
- izjemno kakovost spremljanja televizije (prek 310 programov in 54 HD-programov),
- izvrstno ostrino slike na HD-programih (skupaj s ponudbo televizij po izjemnih cenah),
- večjo zanesljivost omrežja (manjša verjetnost udara strele),
- brezplačno pomoč 24 ur na dan, vse dni v letu, na številki 080 8000 ali +386 41 700 700,
- celovito ponudbo mobilnih in fiksnih storitev slovenskega ponudnika.
vse ti v bajti naredijo, če jih izbereš?
in kaj pa potem sploh dobim...
če mam zaj trojček od telemacha, je potem optična telekom alterinativa paket trio
telemach sedaj:
brzina 40/1, 3 tvji (2 dodatna sprejemnika doplačilo 6 eur) = 44 evričef na mesec
kaj pa mi telekom ponuja za to ceno?: (pustimo akcijsko ceno)
Trio A ima dokaj skromno Download brzino 10Mbit, +5,8eur še za dodatna 2 sprejemnika = 44,80 EUR ... iz dežja pod kap
Trio B s skor istim DL, a precej večjim UL + 5,8eur za dodatna boxa = 50,80 EUR... nič kaj impresivno, le UL je morda kul za nalaganja YT
Trio C, najjaće v ponudbi pa stane 60,80 EUR, brzine niso impresivne, UL bi moral biti vsaj 50, kot ga imam na LTE...
To je torej to, od teh ki kopajo vuni...... ponudba za zjokat