Opravljanje izpita v drugo

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Policija nima nic s tem....varnostne sluzbe obicajno preverjajo alkoholiziranost na delovnem mestu

A potem sem dobil napačno informacijo ... So mi povedali da je prišla policija in želela opraviti alkotest... Oseba zavrnila preizkus...

Po tistem dnevu je nismo več videli ... (Možno da je bila tudi VS)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.898
-355
113
sam res - zakaj bi klicali policijo? verjetno je šlo še za kaj drugega v ozadju - kakšna nesreča ali kaj podobnega?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.624
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Policija nima nic s tem....varnostne sluzbe obicajno preverjajo alkoholiziranost na delovnem mestu

A potem sem dobil napačno informacijo ... So mi povedali da je prišla policija in želela opraviti alkotest... Oseba zavrnila preizkus...

Potem je moralo iti tudi za kakšno nesrečo pri delu, ali pa kakšen drug dogodek (kršenje reda in miru, in podobno).

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Potem je moralo iti tudi za kakšno nesrečo pri delu, ali pa kakšen drug dogodek (kršenje reda in miru, in podobno).

Ni treba, da je kakrsnkoli dogodek. Ce sumis, da je delavec pijan, lahko odredis preizkus. Seveda z za to primernimi postopki.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.809
5.918
113
Etilometer, koliko stane zadeva v prosti prodaji ? Jih imajo varnostniki ali detektivi! ustrezno certificirane in vzdrževane ?

Tisto, kar ti policaji prvo pod nos pomolijo je indikator, ne merilnik.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.624
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Ni treba, da je kakrsnkoli dogodek. Ce sumis, da je delavec pijan, lahko odredis preizkus. Seveda z za to primernimi postopki.
In kakšni so ti primerni postopki, da je vpletena policija?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
RagnarZ, da nisi ti slucajn župan?
hysterical-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

In kakšni so ti primerni postopki, da je vpletena policija?

Pa saj je Apollo napisal, da policija nima nic s tem. Kaj ni jasno?
Kako pa potekajo postopki, mi ni jasno, vem da so pr moji v firmi meli nadzor v proizvodnji. Prisel je pa pogodbenik za varnost pri delu. Poslal porocilo da je nekdo napihal. Koliko, na kaj so pihali in kaj se je zgodilo kasneje, pa ne vem.