Opravljanje izpita v drugo

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Zdravo, sem "nov na forumu" (pozabu staro up ime in geslo).

Pred casom sem zgubu izpit, ker sem napihal, potem pa se prehitro vozu. Zdej me pa zanima kaksni so pogoji za opravljanje izpita, ker vem da skoz nekaj spreminjajo. Zanima me tud ce je zame kaj drugace, glede na to da sem izpit enkrat ze zgubu?

PS: gre se za izpit za avto

Nazadnje urejeno:

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Naj se napisem, da takrat k sem napihal sem dobil 18 pik, ker sem zraven mel se nesreco. Da sem se izognu odvzemu sem sel na edukcijsko dejavnost, ter na psiho teste ki sem jih naredu, tako sem izpit pogojno obdrzal. No potem sem naletel na radar in so mi izpit vzeli, sedaj bi ga pa ponovno rad sel opravljat.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Se pravi, pijan si vozil, povrzročil si nesrečo, potem si pogojno obdržal izpit in spet si prehitro vozil.
In zdaj bi rad ponovno izpit za avto?

Iz kje si?
Iz preventive,samo vprašam...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.475
5.004
113
Mislim, da ti bodo v vsaki avtošoli bolje povedali, kaj kot "povratnik" moraš storiti, kot na nekem splošnem forumu, ki slovi po ljudeh, ki so brez greha. Baje, da zadnje leta na alterju vohuni celo Vatikan in si dela bazo možnih bodočih svetnikov.
Ko je pred kakim desetletjem to doletelo sodelavca, je moral najprej kakega pol leta počakati, potem pa običajna pot do izpita, razen prve pomoči in nekaj manj ur je rabil kot povsem sveži kandidati.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Vem da se slisi grozno. Ja sem zajebal posteno, zelo obcutu posledice (izguba izpita je bila se najmanj in ja bil sem sam v nesreci). Bila je eno nepremisljeno jutro ko clovek misli da je ze trezen ko se vraca iz bratove fantovscine in gre v sluzbo. Hitrost je bla pa 15 km/h prehitro. To sta bila tudi moja edina prekrska v 10 letihko sem mel vozniski izpit.

Nazadnje urejeno:

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Od takrat je poteklo ze vec kot pol leta, berem pa da morajo povratniki na edukcijo dejavnost in psiho teste, ampak jst sem te ze opravu takrat k sem pogojno hotel obdrzat izpit, tako da ne vem ce morem se enkrat cez to.

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Lej, odpreš google, vpišeš avtošola, klikneš na prvi zadetek, dvigneš telefon in prebereš tvoj prvi post. Dobil boš odgovor, pa še nihče se ti ne bo smejal/zmerjal/pametoval. Razen če trolaš, potem se bomo pa drugače pogovarjali.
evil.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Sej to je druga stvar. Od takrat sem se preselil v tujino, tukaj izpita zaradi dolocenih stvari ne morem opravljat, 2x na leto pa pridem v Slovenijo in bi rad takrat v Sloveniji to opravu, zato tukaj sprasujem. Sem enim avtosolam ze mejle poslal pa cakam na odgovor. Ce ne bo nic, jih bom pa poklical pa reskiral tiste kes za klic
smile-1.gif

Vsakemu hvala za pomoc

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja kaj,pol leta je mimo,gres v avtosolo,placas cpp,odpeljes 5 ur,placas jih 22,placas pregled vrjetn se enkrat,to predn vozis....pol mas druetven izpit,placas,in cakas na glavno,odbijes trezn kot profesor,placas in gres dvignt voznisko. In pol gres na pol litra tujnega pa takratkega,je treba zalit zadevo!!

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Eh zeh, to bi bil dolgčas, vmes greš še na parking in kakšni stari tečnobi rukneš vrata.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.898
-355
113
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Od takrat je poteklo ze vec kot pol leta, berem pa da morajo povratniki na edukcijo dejavnost in psiho teste, ampak jst sem te ze opravu takrat k sem pogojno hotel obdrzat izpit, tako da ne vem ce morem se enkrat cez to.

ja, sam psiho teste in delavnice si že opravil. pomoje ti ni treba it še enkrat... jest bi poklical odvetnika pa da ti razloži vse postopke...

ja, teli mački zjutraj so zajeban.i... nikoli si nisem mislil, da je to možno... poznam 2 primera, ki sta napihala en po 6 urah, vmes spanje in hrana, drugi pa po ene 4 urnem spancu, na šiht 5-6 ur, kosilo in na poti domov... se pravi popoldne... zjutrej se tud ni za zajebat. Je pa res, da te ne ustavijo kr tko... Ta dva sta oba imela lažje nesreče, in so zato pihal...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.898
-355
113
zdej ze, sam kaj ko bo treba manjko nadomestit?

hehe, sej men cist gre, sam kaj nej, ce policaj misli drugace...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Tudi na sihtu ti lahko dajo pihat. Tko da lahko izgubis se kaj druzga, ne samo izpit.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Tudi na sihtu ti lahko dajo pihat. Tko da lahko izgubis se kaj druzga, ne samo izpit.

Tudi, videl v praksi kako to gre ... ob sumu na alkohol se pokliče policijo, pa prinesejo inštrumente
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.160
6.997
113
Policija nima nic s tem....varnostne sluzbe obicajno preverjajo alkoholiziranost na delovnem mestu