OPOZORILO pred obrtnikom

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
Pozdrav vsem skupaj,

rada bi vas opozorila pred obrtnikom MARKOM TRAVNIKOM, Jacht dom servis s.p. Moji babici je prenavljal spalnico (tla, pohistvo ...). Ko je bila doma sama z njim, jo je preprical, da mu placa vse vnaprej (do takrat je bila narejena cetrtina dogovorjenega).In kot je sama pri svojih 70-ih postena, mu je dala denar. Isti dan je odpeljal njeno posteljo (saj je bilo dogovorjeno, da bo eno stranico popravil, ne vem sicer zakaj je za to odpeljal celo postelji, ampak to je naredil). Po tistem ga nismo nikoli vec videli. Vzel je denar, posteljo in nikoli vec prisel, niti se ne javlja na telefon, saj je ves cas izklopljen. Podjetje, kjer je imel registriran s.p. pa je preseljeno. Babica je tako ostala brez denarja, svoje postelje in s spalnico v popolnem razsulu. Da ne omenjam, kaksno ima penzijo ... Za prenovo je "sparala" res res dolgo, sedaj pa ostala abrez vsega. Groza!!!! Prosim bodite pozorni, da se vam ne pripeti, kaj podobnega in ne boste prezivljali, takih travm kot jih ona sedaj, saj cisto vsak dan razmislja, kako je ostala brez res tezko prisparanega denarja in spala pri meni (vnukinji) dokler ji nisem jaz uspela kupiti za prvo silo vsaj novo posteljo.

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
I'm sorry to hear that....
shocked-1.gif

Pm še kar obstajajo takšni ljudje...
To je ta MARKO TRAVNIK , a ne?

Hm....

Pubeci,kaj bomo naredili?

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
Da, to je ta. Ce ima kdo, kaksen predlog, kaj se da narediti, bi blo super oziroma ce kdo ve, kam se je preselil, pozna njegov novi kontakt ... Nam se namrec ni vec javljal, potem pa je bil vec tednov nedosegljiv. Drugace pa itak mislim, da se realno ne da prav nic storit. Zelela sem samo vse opozoriti, kaj se dogaja, da ne bi se kdo "nasedel" temu cloveku, ki ocitno nima nobenega spostovanja ozriroma osnovnih vrednot do socloveka. Zalostno, ampak resnicno.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Danes in jutri so v Ikeji postelje po 30 EUR... no vsaj v Celovcu. Drugače pa babica ni dobila nobenega potrdila o plačilu? Al je šlo vse na črno?

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
da, je bilo na crno oziroma je bilo ob vsakem obisku receno, da bo racun prinesel naslednjic ... no, prej ja pac za nos potegnil staro gospo in izginil (seveda pred dostavo racuna ).

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
pa se to ... dolgo je verjela, da da bo prisel in koncal ter vrnil stvari, zato je tudi bila pri meni in smo odlasali z nakupom nove postelje

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Matr sovražm take. Mene je na podoben način nategoval en za nadstrešek in sem mu dal predplačilo (seveda brez dokazila o vplačilu predplačila; jaz butelj). Vse skupaj se je vleklo eno leto potem pa mi je prekipelo. Pozno a vseeno. Sem pač butelj ali pa potrpežljiv. Denar smo izterjali nazaj in danes sem zadovoljem lastnik nadstreška ki ga je postavil drug krovec.
Moj predlog. Ker SLO ni tako velika in dvomim da bi z tem denarjem prav daleč pobegnil ga poiščite in se z njim na malo bolj oster način pogovorite in izterjajte denar. Vem da je komot govorit in težje naredit a sem bil sam v podobni situaciji in vem da se da. Vso srečo.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Lahko da je falot.
Lahko pa se je omenjeni kako drugače zameril avtorici..... in ga le ta želi takole očrniti.
Za takole obtoževanje je potrebno nekaj več, kot le napisat dopis na forum ....
Policija, sodišče, ... so pravi naslovi, ki bodo reševali take in podobne probleme.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik missangel pravi:
Pozdrav vsem skupaj,

rada bi vas opozorila pred obrtnikom MARKOM TRAVNIKOM, Jacht dom servis s.p.

To je odlična akcija!

Takega človeka, naj bo doo ali sp, je treba tako visoko obesiti, da ga bo cela Slovenija lahko videla. Bo pa treba tudi ustavo k temu spremeniti, sama od sebe se ne bo nikoli. To je tudi rak-rana naše ljube domovine, ki bo čez kak mesec postala polnoletna.

Naslednja zadeva : kje za vraga se plačuje vnaprej, razen v kupleraju
confused-1.gif
?

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
se popolnoma strinjam. zal pa je slo tukaj za zensko staro 72 let. celo zivljenje je bila postena ... ni niti pomislila, da se ji lahko pripeti kaj takega

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
očitno še nista imeli veliko opravka z obrtniki,večina zahteva najmanj 50% predujma,meni sta 2 tišlerja odpovedala izdelavo večje omare,ker sem že v štartu rekel predračun prosim in pa največ 30% avansa,ostalo ko bo fertik

missangel

Zelenc'
24. apr 2009
6
0
1
Citat:
Uporabnik Bucko pravi:
Lahko da je falot.
Lahko pa se je omenjeni kako drugače zameril avtorici..... in ga le ta želi takole očrniti.
Za takole obtoževanje je potrebno nekaj več, kot le napisat dopis na forum ....
Policija, sodišče, ... so pravi naslovi, ki bodo reševali take in podobne probleme.

O zelo se mi je zameril - zaradi babice oz. storjenega dejanja. To je vse. Davcna, policija .... malo tezko, ce mu je naivno dala denar pod njegovo pretvezo, da bo "jutri" prinesel racun, potem pa ga ni bilo od nikogar. Vse kar je sem zelela opozoriti, da ste previdni ... Samo to. Lahko delate z njim, ga najamete - vsak pac zase najbolj ve ... ampak bodite pozorni (ne brez papirjev!!!!).

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Policiji je treba prijaviti, saj je to goljufija in kraja.
Verjetno niste edini.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Policiji je treba prijaviti, saj je to goljufija in kraja.
Verjetno niste edini.

--------------------
Če slučajno berete moje poste in jih jemljete resno, vam toplo svetujem obisk vašega zdravnika,kateri vam bo dal napotnico za obisk psihologa.

Lep pozdrav še naprej.

tole je sicer malo off ampak v kombinaciji z podpisom he he
467716-post_slo.gif

lp Avi