OPOZORILO!!! Čudna številka: +960970099

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Nič, lih kavo pijem ob laptopu pa še ene piškote imam na dosegu roke
smile-1.gif
wtf

Dej hitro poklici nazaj... da bos videl, ce res ne bos mogu prekinit klica... pa ce te bo to kostalo par tisoc evrov
hysterical-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sej po nekaterih nebulozah na netu, si že zdaj zgubil par k€, tako da ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
glede na to da eni ne prekinjajo klica ko končajo pogovor celo verjamem da jim je ratalo nabit par € računa (ali več). teoretično vzpostavi klic, na drugi strani nič oz ne razume in namesto da prekine misli da bo un drugi. odloži gsm na mizo in klic se šteje...

je pa tako da eni pač delamo s tujino in je potrebno dvigat oz vračat klice (ni nujno da imaš gsm zmeraj pri roki...)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
odvisno koliko časa je trajal pogovor ajde teoretično recimo cel dan.. 10 ur... bi kar dosti naneslo a ne.

Saj sem ti izracunal eno stran nazaj: po Mobitelovem ceniku (kjer sem nasel precej visjo ceno, kot recimo pri SImobilu) bi za 2K evrov racuna moral viseti na zvezi skoraj tri polne dni, dan in noc, brez da krepne baterija ali da prekine operater tvojo zvezo (kot je to vcasih po eni uri delal Simobil).

V glavnem: bedarija.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Si.mobil ima prekinitev sedaj na 2 uri v domačem omrežju. V tuje pa ne vem, verjetno je isto, ali pač še manj. Po moje imajo tudi drugi operaterji podobno. Tako da ne prideš to takšnega zneska kar tako.