Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
glede na to da eni ne prekinjajo klica ko končajo pogovor celo verjamem da jim je ratalo nabit par € računa (ali več). teoretično vzpostavi klic, na drugi strani nič oz ne razume in namesto da prekine misli da bo un drugi. odloži gsm na mizo in klic se šteje...
je pa tako da eni pač delamo s tujino in je potrebno dvigat oz vračat klice (ni nujno da imaš gsm zmeraj pri roki...)
Saj sem ti izracunal eno stran nazaj: po Mobitelovem ceniku (kjer sem nasel precej visjo ceno, kot recimo pri SImobilu) bi za 2K evrov racuna moral viseti na zvezi skoraj tri polne dni, dan in noc, brez da krepne baterija ali da prekine operater tvojo zvezo (kot je to vcasih po eni uri delal Simobil).
Si.mobil ima prekinitev sedaj na 2 uri v domačem omrežju. V tuje pa ne vem, verjetno je isto, ali pač še manj. Po moje imajo tudi drugi operaterji podobno. Tako da ne prideš to takšnega zneska kar tako.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.