jesus marija ti copy paste vonable pravnik....
point je da vactinator (izvajalec) ni pogledal niti kartona, da je otrok alergičen, saj smo ga imeli prej enkrat na Jesenicah... Zato sem vztrajal na testiranju o katerem dotična doktorca ni hotla slišat, za testiranje pa je bil že prej prijavljen, vendar je časovna doba dokaj dolga....
Nato sem po prošnji prišel prej na vrsto, da so otroka testirali, ne samo na to zdravilo ampak za več stvari hkrati, (testiranje je trajalo cel teden in otrok je bil hospitaliziran.
Sicer ne vem, zakaj sploh razlagam to bumbarju, ki lepi neke zakone gor ali dol... Fact v mojem primeru je ta, da vactinator ni izpolnil svojih obveznosti. Pri naslednjem otroku, pa je bila zgodba obrnjena, preštudirala je cel karton in pred sabo imela izvide tudi alergičnega otroka -- to kar bi v prvo morala narest.
če te že zanima, ker spet blatiš in praviš, da nisem bil pripravljen cepit otroka, ker sem vedu da je alergičen, ker je že pri sirupih dobival močne reakcije, katere smo zmeraj blažili kar se je dalo z klaritinom...
a bo zdaj šlo Murkec?
Point ki ga hočem povedat, da preprosto ne testirajo mulce na morebitne alergente, ker je to daleč predrago, saj je treba otroka hospitalizirat in več dni spremljat zaradi morebitnih zapletov.....
v tem je keč.., vactinator v mojem prvem primeru ni imel niti kartoteke pred sabo, ker se je na poti od otroške dispanzerja do njega nekje zgubla......