Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
LOL, dobra.
bonk.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
za drobiž se goniš okol....

glede nato da maš cajt po poumpah skakat predvidevam da zi brezdelnež, k javka za vsak euro...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
za par eur.....
[cenzura] ste klošarji......

Če nič druzga je cajt 5x več vredn kot pa 3-5 eur na kestl......, pa še to sem preveč eur razlike povedal...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Enkrat se je en forumaš lepo vrgel ven na podobno temo, izračunal je, da je njegova ura vredna cca 120 eur, vsaka minuta torej 2 eur in se mi ne splača zgubljat minut na cesti. Verjetno ima zaradi tega alfo...

Ampak...nismo vsi tako iber sposobni, da bi služili 2 eur na minuto in se nekomu splača vozit pol ure, da prišpara par eurov.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Še enkrat tankaš vsak dan ali kaj....., če je temu tako dobiš popust tudi pri lokalcih...

Druga stvar ni samo čas, temveč od točke a do pumpe in nazaj........
Zdej pa ti ekonomist računej, če računamo da ti nisi nič vreden..

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
za drobiž se goniš okol....

glede nato da maš cajt po poumpah skakat predvidevam da zi brezdelnež, k javka za vsak euro...

Ti vid nagaja in na tablah ne vidiš cen goriva ter nato še spomin?

Ti pa itak hodiš v Italijo tankat in kličeš pri Mobitelu, to smo že lahko prebrali. Važno je, da je dražje.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
ne jest hodm tankat na najbližjo pumpo ponavad petrol, nimam se cajt lajhat okol in gledat kok je benz... Ko je prazn natankam in to je to...

za razliko v tebe k greš pa vnašaš radarje in pičkariš po forumu v nedogled za vsak cent...

job za luftarja, ki ne ve kaj bi počel druzga Murkec to je to...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Priblično vsak teden enkrat, drug avto pa enkrat na dva tedna...
Edina muka je ta, da morš it tankat, ker se nobenmu v naši familiji ne da. Žena zmeraj vzame avto, sam da ji tankat ni treba, men je pa tud muka na pumpo lest.

Najrajš mam take da je terminal pr pumpi, da mi ni treba not stat..... za tist cent gor dol mi pa dol visi. Če grem lahko v lokal pa dam za rundo, me ne bo kap za tiste par eur......., da o kofetkanju ne gorovim....

tko da....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
ne jest hodm tankat na najbližjo pumpo ponavad petrol, nimam se cajt lajhat okol in gledat kok je benz... Ko je prazn natankam in to je to...

za razliko v tebe k greš pa vnašaš radarje in pičkariš po forumu v nedogled za vsak cent...

job za luftarja, ki ne ve kaj bi počel druzga Murkec to je to...

reality@ ti boš vedno ostal primitivec, to je očigledno. Pač kdaj se peljem na izlet v prostem času in vidim cene goriv.

Ne vem pa kakšne veze ima sedaj vnašanjem kamer v Mariboru s to temo.

Primitivec kot si, si moral spet odgovoriti. Lahko pa odpreš novo temo, poglej v medije, kako starši ne želijo cepiti otrok in s tem tvegajo širjenje in pridobitev nalezljivih bolezni.

Drugače pa ja, raje se peljem na izlet kot pa da doma študiram o tem kako bi najel kredit, da bo ulica mirna.
priden.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Murkec, božček no....
res si klošar, da te par centov obrne..... vidm, da ti gre moja kreda vnos. Na drugi strani pa imamo mariborskega Murkeca ki jokca za vsak peni in nabija litanije po temi......

Če bi bil od gobca plačan, ti teh problemov z parimi centi nebi imel..... Žal je to tvoje edino delo ki ti ostane, smetenje in jamranje po tablah, ter drgkanje o Ivanu in RKC...

Kr se tiče pa tvojga klamfanja o nekem širjenju bolezni al kaj že, pa bo Murkec težko zastopil, da moraš za širjenje oboljenj (nalezljivih) biti najprej okužen, da jo lahko širiših, al pr vas zdravi ljudje širijo bolezni...

No Murkec pa veselo nabijanje in pačenje po cestah naprej ti pole position driver....

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Tebi gre pa marsikaj v nos
hysterical-1.gif

p.s.
Glede bolezni pa je tako. Če starši ne dajo cepit dece zaradi lastne ideologije in ta potem zboli za tovrstno bolezen, ne vem kaj bi rekel. Neodgovorno in zrelo za odvzem. Deca ni lastnina staršev.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
murkec po pritozbi so mi otroka testirali na jesenicah na sestavine vakcine in so ugotovili alergijo ter priporocili, da otroka ne cepimo.....

Ostane ti samo se brezplodno nabijanje...

Teb ostane le se kurcenje za par centov in tvoji idiotski indici pravniskega Murkeca...
Ps teb se na kilometr vid, da si brezposln luftar brez otrok......

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

malo offa: ki ga je seveda začel reality s primitivnimi izpadi:

Ti si pa že vnaprej vedel, da je alergičen
smile-1.gif
prva liga. Pacient brez primere, ki je podmazal za "mnenje".
Alergija pa je itak psihosomatska motnja.

Lej tebi se na prvi pogled vidi, da si papučar, ki išče tukaj sogovornika za obujanje spominov na stvari za katere je dobil rdečo luč, poleg tega da je zaradi ulice zgaran, namesto da bi služil z znanjem več in manj delal.

Citat:
22.a člen

Zdravnik, ki opravlja cepljenje, mora s pregledom osebe, ki se cepi, in vpogledom v njeno zdravstveno dokumentacijo ugotoviti morebitne razloge za opustitev cepljenja, zaradi katerih bi se zdravstveno stanje osebe lahko trajno poslabšalo.

Med razloge za opustitev cepljenja se štejejo:

– alergija na sestavine cepiva,

– resen nezaželen učinek cepiva po predhodnem odmerku istega cepiva,

– bolezen ali zdravstveno stanje, ki je nezdružljivo s cepljenjem.

Ne glede na tretjo alineo prejšnjega odstavka se med razloge za opustitev cepljenja po tem zakonu ne štejejo akutne bolezni ali vročinska stanja, zaradi katerih se cepljenje začasno odloži.

Če zdravnik, ki opravlja cepljenje, ugotovi, da obstajajo razlogi za opustitev cepljenja iz prvega odstavka tega člena, mora dati predlog za opustitev cepljenja, ki mora biti strokovno utemeljen in obrazložen. Zdravstvena dokumentacija osebe iz prvega odstavka tega člena je sestavni del predloga za opustitev cepljenja.

Poleg zdravnika, ki opravlja cepljenje, predlog iz prejšnjega odstavka lahko da tudi oseba iz prvega odstavka tega člena ali njeni starši oziroma skrbniki.

Predlog za opustitev cepljenja se pošlje ministrstvu, pristojnemu za zdravje.

p.s.
Samo me čudi zakaj si vzel operaterja Boba, če ti ne gre za cente

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
jesus marija ti copy paste vonable pravnik....

point je da vactinator (izvajalec) ni pogledal niti kartona, da je otrok alergičen, saj smo ga imeli prej enkrat na Jesenicah... Zato sem vztrajal na testiranju o katerem dotična doktorca ni hotla slišat, za testiranje pa je bil že prej prijavljen, vendar je časovna doba dokaj dolga....

Nato sem po prošnji prišel prej na vrsto, da so otroka testirali, ne samo na to zdravilo ampak za več stvari hkrati, (testiranje je trajalo cel teden in otrok je bil hospitaliziran.

Sicer ne vem, zakaj sploh razlagam to bumbarju, ki lepi neke zakone gor ali dol... Fact v mojem primeru je ta, da vactinator ni izpolnil svojih obveznosti. Pri naslednjem otroku, pa je bila zgodba obrnjena, preštudirala je cel karton in pred sabo imela izvide tudi alergičnega otroka -- to kar bi v prvo morala narest.

če te že zanima, ker spet blatiš in praviš, da nisem bil pripravljen cepit otroka, ker sem vedu da je alergičen, ker je že pri sirupih dobival močne reakcije, katere smo zmeraj blažili kar se je dalo z klaritinom...

a bo zdaj šlo Murkec?

Point ki ga hočem povedat, da preprosto ne testirajo mulce na morebitne alergente, ker je to daleč predrago, saj je treba otroka hospitalizirat in več dni spremljat zaradi morebitnih zapletov.....

v tem je keč.., vactinator v mojem prvem primeru ni imel niti kartoteke pred sabo, ker se je na poti od otroške dispanzerja do njega nekje zgubla......

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ne lagati, prvotni razlogi so bili drugačni, nakar si šel v drugo smer, v izjeme, ki jih dopušča zakon.

Midva že točno veva kako je bilo
smile-1.gif

Za alergijo in podobne zadeve pa se hitro da kaj zmeniti.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Meniš da je bil izvid iz Jesenic lažen???
nehej no.....

Vseskozi sem govoril da postopek ni bil pravilen to je to.... Upaš stavit, da imam izvide alergijskih stanj pred in potem še uradno od testiranj. Vactinatorja bi zaradi malomarnosti lahko tožil. Posledično se je prav panično obnašala pri najmlajši hčerki.

Problem tega cepljenja je v tem, da cepijo skupinsko brez staršev kot živino... Da bi brala šop kartotek pa je glede na zasebno ambulanto preveč (verjetno stroškovno).

I

Izbrisan uporabnik #488

Naj grem res nazaj gledat kaj je blo?, nočeš tega.

Kaj noriš z neumnostmi, si bil ti cepljen al ne? lepo si šel po pikec, šola je odpadla, naredil še kako norijo v ZD in ste se fajn meli.

Danes pa eni brez advokata in drugega mnenja ne morete do zdravnika. Gre pa za resne zadeve, taka cepljenja in nalezljive bolezni niso šala.