Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Muca, ponoči se cene spremenijo, napaka "znižanje" pa je na strani finance.si, predstavljaj si tam da piše
"dvig"Mislim da bodo nove cene kar prave ali...?
Koliko km pa narediš z litrom plina?Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
jaz se ne sekiram za ceno bencina,saj sem avto predelal na plin,cena 0.79 centa/liter
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
Taka je cena na petrolu,na LPG črpalki (Plinski center Maribor),ki se odpira 15.3 pa bo vedno za 5 centov nižja od Petrolove.
Pol pa bom hodil tankat k vam v Lj,saj ko se voziš na plin se več ne sekiraš za kilometre kot si že sam ugotovil.
Poleg tega par centov gor/dol ne predstavlja nobene razlike pri tako nizki ceni.Smešno se mi pač zdi,da več kot 28 eurov ne dam za tank,prej na bencin pa skoraj 60.
lp
Še dobro, da ni več Pahor na oblasti, ker bi sicer bil ziher on kriv za podražitev...Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
No, v torek se bo očitno spet dražilo...
Cena 95-oktanskega bencina se bo v torek, ko bo preteklo 14-dnevno obdobje novega obračunavanja, verjetno vnovič dvignila... Od torka naj bi za liter odšteli že evro in 46 centov, 100-oktanski bencin naj bi stal še dva centa več. Podražili se bosta tudi dizelsko gorivo in kurilno olje, je za TV Slovenija poročal Vasja Čepič.
Vir: RTV SLO
sej ni važno kolk avtov imate.... kolk se vozte je bolj važno. (če hočeš pršparat)Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Lateral: imamo 3 osebe 1 avto, imeli smo prej 2....torej smo pri sebi poštimali....pa ti?