Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
So za časa bencinskega turizma (preden je Kučanova sanjska vlada tako podražila goriva) v našem kraju bilo vse polno jodlarjev. Ko so natankali gorivo v avte in šnicle v svoje trebuhe so na tržnici nakupili še sadje in zelenjavo. Po njihovem pripovedovanju, je bila naša zelenjava polnega okusa, sveža, naravna... njihova pa prazna, gnila, umetna...

PS- tudi soseda se mi nekako zdi lepša kot moja, čeprav sta istih let
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rekel si, da naj računam ceno na kg, jaz pa tebi, da je že pakiran izdelek in je povsod na voljo v enakih pakungah.

Hint: preračunovanja v ceno na kg v tem primeru nima smisla in se lahko izvede direktna primerjava.

Hint2, omenil sem lidl in točno napisal katere izdelke sem primerjal, za druge nimam pojma

zgornja dva izdelka, konkretno cokoladice TWIX niso enake so različne in so različno pakirane. in če gledaš ceno na kilogram, ki jo lahko gledaš, potem bi videl da je razlika in je avstrijski TWIX cenejsi...ker so pakunge različne

HINT: preračunavanje je potrebno ker ne gre za iste zadeve

hofer, lidl isti drek, komentiram samo kaj sem videl v jadotovem postu..TWIX je v avstriji cenejši

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Ja pa pusti jadota, on je repliciral meni, ko sem rekel, kakšne so cene za konkretne izdelke v lidlu (naštel sem ene par konkretnih izdelkov), kjer sem včeraj bil
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
To ne pomaga kaj dosti, če do takrat, ko prideš v mursko, že skoraj ni več nič od tega tanka
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hysterical-1.gif

a loparcek in uniformo skos vozis v avtu?

Nazadnje uredil moderator:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
KSZ:
Včeraj v Nemčiji natočil diesel za 1,259 EUR na Shell, prejšnji tank 1,269 EUR - Total.

Nemci imajo še ceneje + gratis AC? Pa višje colgne?

PA LJUDI KAKO JE TO MOGUČE?
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
KSZ:
Včeraj v Nemčiji natočil diesel za 1,259 EUR na Shell, prejšnji tank 1,269 EUR - Total.

grims-1.gif

Tako da pustiš na oblast enega, kot je Hitler, ki ti vse to zgradi zato, da se bo vojska lažje premikala in cena ni važna.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
KSZ:

grims-1.gif

Zato ker Nemci delajo ne kot balkanci non stop jamrajo pa čačkajo muda

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
apachi a upas javno povedati zakaj si oznacil moj post kot spam? upas privat?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ni stara tema, dec nima jajc, jaz dosedaj nisem verjel, da je kaj resnice v tem. zdaj si mislim svoje. da je se kako zajebal. ampak ok alter je itak komunisticna stranka tako da...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kdaj si pa dobil to informacijo, npr. danes -> pred vsemi časopisi finance....ali kdaj, da vidim če se mi splača dol potegnit
wink-1.gif