opel speester

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
NE vem. Oblika je zanimiva, teh 82 konjev pa verjetno to tudi dobro požene. Težek je 795 kg.

Sem pa zdaj našel en test in vidim, da zadeva res nima nekih pospeškov. 10,9 do 100.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tole je šajtrga od avta.kolega imel.skoz na servisu visel.nekega fahršpasa pa tudi ni.avto samo zgleda to je pa tudi vse

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ah, kaka Hayabusa mašinca noter, pa turbinco gor, pol se bi pa že premikal.... sam pol bi take hitrosti dosegal da bi plastika dol poletela
hysterical-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik shift pravi:
nekega fahršpasa pa tudi ni.

Ne vem, nisem ga nikoli imel priložnost vozit, ampak kolikor sem bral teste, se lahko že z 2.2 mašinco izredno zabavaš, kaj šele s turbačem.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
sajkek nimaš prav.
Ti ko greš recimo plazmo kupit, greš prej samo v bigbang gledat? Ne, pozanimaš se še kje, če je ok nakup.
Ja, pa bodi srečen, da so eni uspešnejši od tebe, bodo vsaj lahko kupili kako tisto metlo ali košaro, ki jih ti pleteš doma in potem prodajaš na parkirplacih.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
nekega fahršpasa pa tudi ni.

Ne vem, nisem ga nikoli imel priložnost vozit, ampak kolikor sem bral teste, se lahko že z 2.2 mašinco izredno zabavaš, kaj šele s turbačem.

za smarta sm govoril.za speedsterja sem reku da 2.2 ni ravnorpavi motor.ampak za užitek bo še vedno dovolj.T je tistopravo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.508
10.735
113
imas kaj proti pletilcem košar? se imaš za nadraso za iber inteligentnega, naj te potolazim, ne gre ti dobro.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Ah, kje pa, jaz spoštujem vso raso.
Res pa je, da je on par razredov nad tabo in mano, kar je treba priznati.
Saj ni tak težko
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Ni zamere, saj je to tvoje mnenje.
Kot sem rekel, bodi srečen, da so eni polni...
grin1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ah, kje pa, jaz spoštujem vso raso.
Res pa je, da je on par razredov nad tabo in mano, kar je treba priznati.
Saj ni tak težko
grin1.gif

na sreco nismo v indiji kjer bi se ljudje delili v kaste ali nadrase...

nisem par razredov visje ampak enakovredn, vsi smo krvavi pod kozo, pac trenutno je moje financno stanje relativno dobro, lahko pa se obrne iz danes na jutri, nic ni vecno...

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
denis, ti si nek štajerski butl, pa brez zamere.

za tebe pa imam filing da si eno zakompleksano budalo, ki nima kaj poceti, kot sem vcasih v dobi mobisuxa tudi sam bil...

ker pa sem od tiste dobe do danes enostavno imel PREVEC DELA sem se nekako zbrihtal in ne smetim vec po forumih kot nekoc...

v celi temi o doticnem avtomobilu nisi povedal niti ene same koristne besede ampak govoris sam DREK...

predvidevam da si zakompleksan student ki se mu ne da ucit... ce pa slucajno nisi vec student pol pa NEBI HOTEL BIT TVOJ DELODAJALEC ker imas ocitno premalo dela v sluzbi da imas cas pisat drek po forumu...

ampak pustmo to...

speedster ne bo, ker je zadeva prevec v razsutem stanju, nisem pricakoval nekega bisera za to ceno ampak je vseeno prevec v pesu po domace povedano, zgleda da se bo potrebno stegniti se malo dlje pa kupit lotus elise...

zanimivo je to da so v angliji FUL POCENI:::

no bomo vidli...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.508
10.735
113
no ti kar dalje sanjaj,

drugace je pa recesija, ni dela sploh, zato pa lahko na netu širimo resnico.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no ti kar dalje sanjaj,

drugace je pa recesija, ni dela sploh, zato pa lahko na netu širimo resnico.

če ti rad sanjaš je tvoj problem, nekateri svoje sanje živimo... kakršnekoli pač že so...

in ja recesija je nekaj zelo dobrega, imam v svoji firmi možnost popucat vse zgube podobne tebi, ki so na žalost bile zaščitene kot predjamski medvedi, zdaj imam vsaj razlog...... recesija pač...