Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Opel, ni kaj!
Večina od tega kar je naštel je fiat
Drugače pa seveda sožalje
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Imel Astro H sicer bencinarja. V šestih letih in pol samo akumulator (100€), vžigalna tuljava (200€) in nekaj na klimi (200€). Ostalo samo redni servisi. Priporočam.
A mava midva slučajno isti avto?
No, jaz sem menjal še en amortizer pa tiste nosilce spredaj, ki pri vseh rjavijo...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Veliki servis še ni bil narejen, pred 2 leti so bili popravljani ventili, ko so menjali tudi notranji jermen.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem pred časom iskal podoben avto in naletel na spodnjo temo, če še nisi prečekiral in če bo kaj v pomoč.
Upam, da dobro kupiš!
Lp
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1120545/page/0/fpart/all/vc/1
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Veliki servis še ni bil narejen, pred 2 leti so bili popravljani ventili, ko so menjali tudi notranji jermen.
Kako misliš veliki servis ni bil opravljen, če zgoraj trdiš, da so bili ventili popravljani in jermen zamenjan, predvidevam zobati??
Daj se pozanimaj, zakaj je bila glava popravljana, da ni vtrgalo jermena?
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Tole v oglasu ni Cosmo. Cosmo je imel po faceliftu klavirsko črno konzolo. Takšno šampanjc barvo ima Enjoy.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem pred časom iskal podoben avto in naletel na spodnjo temo, če še nisi prečekiral in če bo kaj v pomoč.
Upam, da dobro kupiš!
Lp
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1120545/page/0/fpart/all/vc/1
Sem videl to temo.Kaj si potem nabavil?
Na Oplu BC je postavljen tam samo z razlog sa popolni tisti ekrancek,kar se podatkov na njemu vidi so kr neke stevilke katere niso realne.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Moj graf porabe
Je pa res da ni enak motor.
Ampak 7 litrov se mi zdi malo preveč.
Moj je kdaj pa kdaj tudi v podnu seveda zaradi moči ki ne omogoča alter vožnje.
graf porabe