Online shranjevanje fotk

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Uporabljaj raje slikomat.com, nikoli ne šteka.
smile-1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Slikomat je dober le v skrajni sili.

Za malce večjo serijo slik je zelo neroden. Nekateri strežniki, photobucket npr., pa zelo popačijo kvaliteto slike.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Fantje, ne se bat. Shrani.si ostaja na sceni, le manjša vzdrževalna dela so bila v teku, ki pa so se malce zapletla in podaljšala. Te informacije so verodostojne, izvedel od glavnega programerja pri njih.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zakaj govoriš v pretekliku, če pa še vedno ne dela?

Na internetu in ko ne gre za neko "garažno stran", izpad delovanja reda velikosti en teden (!!!) pomeni, da je nekaj zelo, zelo, zelo narobe. Zgoraj so namignili kaj to je in očitno zadeva precej drži.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Evo...dobil mail od njih ,da imajo probleme s stržnikom in da bodo zadevo uredili....nič pa kdaj se bo to zgodilo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Dolfe pravi:
Za malce večjo serijo slik je zelo neroden. Nekateri strežniki, photobucket npr., pa zelo popačijo kvaliteto slike.
Meni photobucket prikaže originalno sliko. Da nimaš ti kake nastavitve pobrkljane?

Sicer sam uporabljam photobucket za prikazovanje slik na forumih, ima dosti prijazen vmesnik, pa doslej vedno delal, le 10 GB mesečnega downloada včasih hitro dosežem (če bi plačal, seveda tega ne bi bilo). Plačljivo je neomejeno placa za 25 dolarjev na leto, kar je precej solidno, sploh ker je dolar poceni (dobrih 17 evrov)

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Meni je pri imageshack všeč ker samo z desnim gumbom kliknem na datoteko kjerkoli na računalniku in jo lahko uploadam za prikaz na spletni strani. Ima še kateri drug to podobno rešeno?

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Kaj se pa recimo zgodi s slikami, ki jih imaš online in po enem letu "pozabiš" plačati račun na Googlu??? Gredo slike v "digitalna nebesa" ???
confused-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Na image shack sem se tudi sam zanasal. Pred casom sem nalagal nekaj slik pa je ratala sama zbrka. Ne bom razlagal kaj tocno, ker se mi ne ljubi lahko pa zatrdim, da slike znam nalozit 100%.
smile-1.gif