online desktop

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
uporablja kdo to?
pozna kdo takšnega, kater ima svoj vgrajen brskalnik? se pravi, da ne uporablja moj brskalnik na pc-ju ko želim preko OD brskat po netu? (upam, da razumete kaj bi rad)

je na katerga morda celo možno inštalirat kak mini .exe program ali ga vsaj zagnati, če program ne potrebuje inštalacije ala portable programi?

pozdrav.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe sem probu zdej ja, sam mamo v službi tak fini firewall da vse blokira. šment, nč ne bo goljufanja
frown-1.gif

pridem gor, sam pol napiše da se ne more povezat zaradi firewalla, tko da sam vidi kak lepo zgleda:)

ma še kdo kako verzijo?

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Poglej malo v zadnji motior majo teste nekih online OS, mogoče je pa to to kar iščeš

lp. bluub

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thx obema za predloge,

pri prvem je potrebno nekaj dol potegent, ta že ne pride v poštev
drugi je pa videt kar vredu, sam bom jutr v službi šele lahk sprobu, če bo služil svojemu namenu:) brskalnik ma sicer svoj, sam je na google.com vseen vidu, da sem prijavljen v gmail, tko da mal dvomim, da bo delalo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
eh tut drugi ne bo dober, sem zdej še neki probu pa vidim, da vbistvu preko mojga privzetega brskalnika surfa, sam mal drugač je prikazan.
žal do zdej nobeden ni to kar bi jst rad.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ta program že uporabljam doma in sem zadovljen z njem.
v službi se ga pa ne upam zagant, ker sem že imel sitnosti zaradi torparka :S
tako, da sem mislu, da bi imel online desktop, sam k nisem še nobenga našel, kater bi imel svoj browser.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thx, vendar ne ustreza, ker to ni to. to kar si mi ti dal link je vbistvu neke vrste vnc, teamviewer... da dostopaš do svojga pc-ja.