Podobno kot Steve.
Velik hype kot ga znajo narediti pri One+, na koncu razočaranje. Posebnega napredka ni, cena se vsako leto viša, na koncu je to drag kitajc.
Ampak ga bom verjetno vseeno vzel. Doma rabimo nov telefon in za mojega 7Pro ne dobim skoraj nič, je pa še vedno hitrejši od vseh Samsungov pri bajti.
Imel sem S6, S7, S8, žena in hči imata A50 in A51 in me vsakič nekam prime, ko jih dobim v roke. Zadnji dober je bil S7, lani je crknil v bootloopu, nadomestil ga je A51, ki je obupno počasen, prepočasi se polni, fingerscan dela v tretjem poskusu, ... S8 ima premajhno baterijo, hči stalno nosi powerbank s seboj, da preživi čez dan, ...
Tudi 7Pro ima nekaj napak. Najbolj me moti velikost. Dejansko ga stalno "bendam" v žepu in samo čakam dan, ko bo počil. Motorizirana selfi kamera me ja hudo privlačila, ko sem gledal predstavitve, sedaj se veselim telefona z luknjo. 1+ forumi so se razpočili, ker so zamujali z Androidom 11 za 7 in 7T. Dejnsko je slab filing, da se jim gre samo za nove kupce, za stare jih pa boli ... No, danes je prišel update. AODja (še) ni.
Zaenkrat so (zame) plusi pri seriji 9: zadnji snapdragon, čist OS, hitro polnjenje, lep dizajn, polnilec v paketu
,