ona/on

Vagabund

Zelenc'
3. jul 2008
22
0
1
Zanima me, kakšne šanse ima danes moški, ki je pošten, priden , deloven s, stanovanjem in avtom in je po vrhu tega še zabaven in čedn, da si najde sorodno žensko dušo, ki ne bo spletkarila, varala ali se skušala okoristiti z njim ? Velja tudi obratno...ženske, ki ste pridne, poštene, ne varate, imate šanse , da najdete sebi moškega, ki vam bo zvest in vas imel rad ne samo doma, ampak tudi ko bo s prijatelji šel na pivo ???
sprasujem se.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
takih osebkov ni in ne obstojajo (tako moški kot ženske).

zdaj e važen samod enar (tuj, logiš), da ga namakaš (oz. je potešena)....in to je to.

važno da se svet vrti dalje!

če imaš avto, stanovanje, denar, si lep, pameten....
srce-1.gif
pusti mi cifro na PM

hysterical-1.gif

sicer pa, moški in ženske psloh niso za skupaj! Zaradi malo fuka se moramo je.bati celo življenje.

Kolega pravi da bi najraje živel s tipom - bi bil idelaen zakon. .................... _> le fuk bi bilo treba kje drugje poiskat (če so se ob branju tega kakemu pedrčku slučjano oči zasvetile....)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pa ti veš koliko prednosti je če imaš tipa?

Lahko se gresta skup napit, nima svojih dni, ni treba pazit oz. uporabljat kontracepcije.....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jao...

Ja, je mozno da spoznas sorodno duso. Pa magari na drugem koncu sveta.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
ni treba pazit oz. uporabljat kontracepcije.....

pazi ti mal
evil.gif

prednosti je toliko kot je slabosti ko si z žensko..noben ti ne teži, imaš se s kom in o čem pogovarjat, skupi greš na pivo, na babe, feštaš, ni ti treba po štacunah hodit, če pripelješ kaj novega k bajti (tehničnega, moptoriziranega) ti noben ne utruja zakajje tega treba..ampak se hitro sproba...itd, itd, itd...

ampak to bi bilo preveč preprosto.

(fak ej....po svoje mormo pedrom kar mal zavidat...sej se konec koncev sploh nimajo slabo).

anton

Pripravnik
22. avg 2008
41
0
6
Ali morda misliš, da si ti tak al kaj? Če je vse to res potem težav ne bi smelo biti. Jaz imam za take primere zdravilo, babi rečem: če mi ga boš srala okrog, vaju bom oba izmaličil, če boš pošteno povedala, da imaš drugega, ti bom segel v roko in zaželel srečo. Potem imaš precej večji procent možnosti, da bo ženska zvesta. Zlato pravilo v odnosu je, da se te ženska boji, če se te ne, se ti skurba. Tako je poba, prej boš dojel, bolje ti bo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
ni treba pazit oz. uporabljat kontracepcije.....

pazi ti mal
evil.gif

prednosti je toliko kot je slabosti ko si z žensko..noben ti ne teži, imaš se s kom in o čem pogovarjat, skupi greš na pivo, na babe, feštaš, ni ti treba po štacunah hodit, če pripelješ kaj novega k bajti (tehničnega, moptoriziranega) ti noben ne utruja zakajje tega treba..ampak se hitro sproba...itd, itd, itd...

ampak to bi bilo preveč preprosto.

(fak ej....po svoje mormo pedrom kar mal zavidat...sej se konec koncev sploh nimajo slabo).

pa še ded ve kak more potegnit zadevco, ker sam ve kak najbolj paše
hysterical-1.gif

Vagabund

Zelenc'
3. jul 2008
22
0
1
Zgleda , da sem res preveč naiven, kar se tega tiče ja. Potem je zgleda najbolš bit kar sam in ga malo srat z prijateljicami, katerim kaj več kot do občasnega sexa brez obveznosti ni....pa si rešen vse problemov, ki jih prinaša partnerstvo, tako ali drugačno...

anton

Pripravnik
22. avg 2008
41
0
6
Saj nisi naiven, morda si vse skupaj predstavljaš preveč lepo, morda imaš neko idealno predstavo o partnerskem odnosu. Nikakor pa ne izgubi upanja, ni treba biti sam, veza z nasprotnim spolom je vedno loterija. Lahko zadaneš glavni dobitek in si dolga leta srečen, lahko pa je to največja bolečina. Svetujem ti, da kar poizkušaš, na začetku bodi previden glede materialnih dobrin, enostavno se prepusti in bodi kar si. Ne se zadrževat in potem ne uživat, lepi trenutki življenja so edino kar imamo. Bolje nekaj lepih in potem razočaranje, kot ves čas sivina vsakdana. Vso srečo!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Če ujameš trenutek,
preden je zrel,
zaradi kesanja ne boš dolgo trpel.

Če pustiš, da pravi hip mine,
boš brisal solze bolečine.

grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Nek prijatelj, ki ima veliko denarja, je hodil ven z Golfom II. Delal se je reveža, da bi spoznal punco, ki jo zanima on in ne denar. In jo je spoznal - punco, ki je to, da je med bolj revnimi ni nič motilo. Začela sta hoditi in bila oba zaljubljena. Toda sčasoma jo je moral peljati domov - živel je sam (hiša, dober avto, denar,...). Čez dve leti sta se razšla. Je postala lakomna in se ji ni več ljubilo delati in ga je samo še j... v glavo.
uf-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik Vagabund pravi:
Zanima me, kakšne šanse ima danes moški, ki je pošten, priden , deloven s, stanovanjem in avtom in je po vrhu tega še zabaven in čedn

A to sebe opisuješ?
17758-icon_confused.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Zanima me, kakšne šanse ima danes moški, ki je pošten, priden , deloven s, stanovanjem in avtom in je po vrhu tega še zabaven in čedn,

Nikakršne....

Boljši kot si, hujše je.
nahrung002.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Citat:
Zanima me, kakšne šanse ima danes moški, ki je pošten, priden , deloven s, stanovanjem in avtom in je po vrhu tega še zabaven in čedn,

Nikakršne....

Boljši kot si, hujše je.
nahrung002.gif

zalostno, ampak resnično
grin1.gif