OMV Sprint Diesel

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
ksz...

sem za foro tankal tega omw-a.
[censored] od [censored]. isto sranje kot petrol. čisto nič več km ne naredim z njim, avto trese isto kot prej tudi tišji ni nič. bom spet začel petrol tankrat (samo zaradi odloženega plačila magna).

morem pa še mol probat.

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
bom spet začel petrol tankrat (samo zaradi odloženega plačila magna).

Razlog, da te kap.
bonk.gif
Za kreditne kartice še nisi slišal? In potem si lahko izbereš katerokoli črpalko...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
zdj pa vem zaka so slovenci tk zapufani. same kreditne kartice, juhu. sj ni važno, do limita gre an?

kaj si naj na nos navlečem 10kreditnih da bom lahko tanku pa kupoval tam kjer ne sprejmejo navadne ba kartice al pa magne?

bi tankal na omw če bi bla res tak dobra nafta kot jo večina hvali je pa navaden pesek v oči...
isto sran.je drugo pakovanje oziroma pardon imenovanje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
zdj pa vem zaka so slovenci tk zapufani. same kreditne kartice, juhu. sj ni važno, do limita gre an?
confused-1.gif

Že od polnoletnosti imam kreditno kartico in je ne zamenjam za nič. Ni lepšega, kot da se ti ne valja kup denarja po žepu. Vse, razen morda kafičev, plačujem s kreditno. In zato sem zapufan
confused-1.gif
?

PS: Če sam nimaš discipline, da bi rabil toliko kot imaš, potem ne krivi kreditne za to.
tongue-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
bi tankal na omw če bi bla res tak dobra nafta kot jo večina hvali je pa navaden pesek v oči...
isto sran.je drugo pakovanje oziroma pardon imenovanje.

V enem postu si napisal da ni razlike, se pravi zdaj lahko stalno tankaš na omw-ju
smile-1.gif
Itak pa neke razlike ne začutiš pri prvem tanku, ampak pri 5-6...

lpG

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Čeprav je ista pot, ne moreš primerjati porabe. Npr. se pelješ na goro in potem nazaj dol. Ista cesta, poraba bo pa precej drugačna
wink-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz

Jaz sem danes končno prvič tankal Sprint Diesel. Hudega izboljšanja sicer ni opaziti, vendar ga po prvem tanku niti ne moreš pričakovati. Odkar tankam izključno na OMV lahko s polnim tankom (37 litrov) prevozim vsaj 50 km več. Vendar razlika ni bila očitna takoj ampak po ene petih tankih. Tako da sem zmerno optimističen do te novosti. Je pa verjetno take stvari težko oceniti "od oka". Predvidevam, da so sami izvedli precej testov in opazili pomembno spremembo. Sicer ne bi smeli tega oglaševati.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Po 1 tanku ne morte govorit o kakršnih koli spremembah. Nardite ene 3000km pa se potem povejte svoje mnenje.