OMV nalepke

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ah te nalepkice.... jst jih pač rabim.

Kdor jih ne bo zase zbiral, jih lahko zame. Potrebovala jih bom čez kak mesec.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
hysterical-1.gif

Dobiš, če bom kaj tankal tam
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no le tankajte na OMV, sej vas je kar nekaj pristašev, ki imate tudi blizu to črpalko.
Jst sm zdej čist out od OMV-ja

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ah te nalepkice.... jst jih pač rabim.

Kdor jih ne bo zase zbiral, jih lahko zame. Potrebovala jih bom čez kak mesec.

Hipotetično....Če se ti jih dejansko ljubi nalimati v kartonček......jih rabiš koliko že ?
aplauz.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst ne rabim več nalepkic, jih bom dobila dovolj.

če pa še kdo nuca, naj pa izkoristi temo

pozdrav.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
A to je spet en nateg teh črpalk, kjer potem končnega artikla nikoli ne dobiš (kot je zgodba z noži in stojali pri petrolu) =??

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a niso enkrat po radiu rekli, da jim daš nalepke potem te bodo pa obvestili kdaj bodo noži? oziroma nekaj takega. to je bilo potem ko so se vsi pritoževali, ker nožev ni bilo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.822
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
A to je spet en nateg teh črpalk, kjer potem končnega artikla nikoli ne dobiš (kot je zgodba z noži in stojali pri petrolu) =??
Fant, če ti žena ni dala al pa če si ga preveč popil, nismo mi krivi dons! Ne bodi tako negativen v vseh temah, kjer se javljaš, če pa si že, bodi vsaj malo objektiven! Vsaj Malo!!!
Petrol je nože dobavil vsem, ki so to hoteli! Res, da s čakalno dobo, ampak dobavil je. Tako da bodi vsaj malo realen....

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
No jaz vem za primer, kjer še danes niso prjeli STOJALA za NOŽE, pa klicali že neštetokrat in obljube so bile že 1000x izrečene, pol pa bodi objektiven?

Sicer pa je javna debata
smile-1.gif

Da ne bom tako črnogled, jaz upam da bodo prejeli
cheer.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tudi sam še vedno nisem dobil nožev in tudi kar nekaj drugih poznam, če bi vsi skupaj sešteli stroške klicanja in spraševanja kdaj bodo, bi lahko vsaj 3 pakete kupli po normalni ceni.

p.s.
Kaj imamo koga na forumu, ki dela na Petrolu, da javi če bodo ti noži sploh prišli do konca tega leta?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Jaz se poserjem na Petrolove nože. Najmanj desetkrat sem bil na pumpi in vedno je bil odgovor, da so ravno zmanjkalo in bodo v ponedeljek. Potem sem pa v redni prodaji dobil pol cenejše in boljše. Tisti Berkopf je navaden tretjerazredni kitajski šrot.
Pri OMV pa menda kar dobiš izdelek. Vsaj pri medvedih je bilo tako.

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Pri OMV pa menda kar dobiš izdelek. Vsaj pri medvedih je bilo tako.
Če bodo žoge in to sranje iste kvalitete kot lani (tudi lani je bila Kappa), potem je to navadno kitajsko sranje. Žoga za odbojko se je razparala v pol ure, no tista za košarko sicer še kar drži, ampak je daleč od top shit kvalitete.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
KSZ: jaz imam cel karton polepljen (za 2 artikla), kupil pa ne bom nič, ker razen mogoče brisače mi čisto nič prav ne pride. Če rabi kdo kartonček naj se javi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Za agip oz bosch orodje pa noben ne zbira?
Sicer pa tut ne morte zbirat, sem že 2x tankal, pa mi niti enkrat še niso ponudli niti nalepkic niti kartončka.

V DM-u pa drži mojo zobno pasto v rokah, pa govori kot navita, zobno pasto (eno drugo) imamo v akciji:))

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Kako potem, a sem jaz dobil stojala in nož..pa vsi, ki jih poznam...prej prideš, prej melješ...zadnji bodo pač še malo počakali. Tko da za vilice le pohiti
smile-1.gif