omnia, innov8, diamond

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
innov ima slabšo baterijo od omnie, tudi drugače je slabši, prednost je le tipkovnica za med vožnjo. če ima omnia glasovno izbiranje se tudi temu izognem elegantno.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma saj Innov8 napram N95 8GB ne ponuja nic kaj super novega.. se celo rotacije ekrana nima, pa slabsi procesor ima, vecji je, tezji je.. ima pa 8 MP kamero, geotagging, divx player pa malo novejsi symbian.. Vsekakor vredno prej testa, kakor pa slepega nakupa..

EDIT: Kaj pa fali touchscreenu?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
DizzyReed: se strinjam, da WM sucks in da je GSMArena spoštovanja vreden vir.

Ampak touchscreena na splošno ne moreš sodit po P1i, kjer je tudi mene popolnoma razočaral. Ker je tam samo zato, da je. Medtem ko iPhonov multitouch služi namenom, ki si jih brez na dotik občutljivega zaslona splih ni mogoče predstavljati.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je pač tista tipična reakcija, ko nekaj ne dela, tako kot si pričakoval, da bo in se ti potem celotna zadeva zameri.

tako se mi je pač zameril touchscreen, čeprav nekateri brez njega ne morejo kot se mi je zameril Mac, ko mi je v največji gužvi zmrznil. to ni nujno, da je nasplošno ta zadeva slaba, sploh ne ...

iPhone, saj ne rečem, je dobra mašina, svaka čast, samo ... amm ... not for me, žal ... in za Omnio sem si isto rekel.

kar se tiče Innov8 in mojega glasu zanj ... ne vem, meni velikost ne pomeni veliko (imam E61 in E71, oziral sem se za E90, potem veste, da mi velikost ni problem). ko sem nabavljal nov telefon pred kratkim, sem imel v izboru tri telefone - Nokii E71, E66 in Omnia. sem rekel let's give touchscreen another try. ampak, ko sem jo imel v roki, to ni bilo to. sem iskal še eno Samsungovo zverino (mislim da G810, sem že pozabil), a je zeleni nimajo in je padel iz izbire. potem pa na podlagi odličnih izkušenj z E61 vzel E71 ... in mi ni niti malo žal ...

priznam pa, da sem si sam pri sebi obljubil, da si bom naslednjega čez kako leto ali dve, privoščil ali HTC-ja ali enega izmed Samsungov. če ne bo Nokia kake revolucije naredila.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Touchscreen je za moje pojme in potrebe, edini omembe vreden Applov
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

daltonix

Pripravnik
6. okt 2007
115
0
16
a obstaja kakšen program za WM kateri bi na OMNII omogočil snemanje videa 640x480 s 30 slik v sekundi