to je pač tista tipična reakcija, ko nekaj ne dela, tako kot si pričakoval, da bo in se ti potem celotna zadeva zameri.
tako se mi je pač zameril touchscreen, čeprav nekateri brez njega ne morejo kot se mi je zameril Mac, ko mi je v največji gužvi zmrznil. to ni nujno, da je nasplošno ta zadeva slaba, sploh ne ...
iPhone, saj ne rečem, je dobra mašina, svaka čast, samo ... amm ... not for me, žal ... in za Omnio sem si isto rekel.
kar se tiče Innov8 in mojega glasu zanj ... ne vem, meni velikost ne pomeni veliko (imam E61 in E71, oziral sem se za E90, potem veste, da mi velikost ni problem). ko sem nabavljal nov telefon pred kratkim, sem imel v izboru tri telefone - Nokii E71, E66 in Omnia. sem rekel let's give touchscreen another try. ampak, ko sem jo imel v roki, to ni bilo to. sem iskal še eno Samsungovo zverino (mislim da G810, sem že pozabil), a je zeleni nimajo in je padel iz izbire. potem pa na podlagi odličnih izkušenj z E61 vzel E71 ... in mi ni niti malo žal ...
priznam pa, da sem si sam pri sebi obljubil, da si bom naslednjega čez kako leto ali dve, privoščil ali HTC-ja ali enega izmed Samsungov. če ne bo Nokia kake revolucije naredila.