Ti bom tukaj odgovoril, da ne bom smetil v drugi temi.
Trenutno uporabljam Omnio 2 cca. 7 mesecev in je telefon zakon, maksimalno zadovoljen z njim
Telefon sem kupil takoj, ko je prišel ven pri Mobitelu in tisti firmware, ki je bil takrat notri je bil porazen: telefon je zmrzoval, se ni zbudil ko je bil zaslon ugasnjen, problemi s polnilnikom, ... Nekje januarja sem naložil gor takrat najnovejšo različico firmware-a in od takrat deluje super, ni ene pritožbe, pa še baterija drži do 4 dni. Na
www.modaco.com imate za Omnio 2 vse kar rabite.
Firmware sem updajtal sam, ker mi je bila totalna neumnost biti 1 dan brez telefona, če bi mi to naredili na servisu. Doma pa sem za vse skupaj rabil cca. 30 minut.
Pri novi namestitvi firmware-a sem imel izbiro kaj želim naložiti Slovenščino ali Angleščino. Odločil sem se za slednjo, ker mi nekako bolj leži, pa še slovenščina je bila takrat še bolj hroščata. Zdaj naj bi bilo to že urejeno.
WM me je na začetku malo skrbel, a se je izkazal za dober OS, saj ima neskončno možnosti, da si vsak uporabnik vsako stvar prilagodi po lastnih željah. Symbian telefona niti povoham ne več.
Če bi sedaj kupoval bi verjetno kupil Androida (firbec), drugače pa ponovno Omnio.