https://youtu.be/xrST-_mOu8A
Smrkljaja ena, ne morem verjet, kam smo prišli!!! Mrsh v kot na koruzo za en mesec
.
Smrkljaja ena, ne morem verjet, kam smo prišli!!! Mrsh v kot na koruzo za en mesec
Citat:
Annix Wolfpred 15 urami (urejeno)
Lape tak odpiraš, da me je strah, da me boš pojedla
Btw,priporočam ti, da zbrišeš kanal,ker imaš stvari gor za katere te bo čez leta sram in te bodo zaznamovale. Zdaj se ti morda ne zdi nič takega, ampak mene bi bilo sram, da bi bla tvoj bodoči fant ali šef v službi. Tudi v šoli boš imela težave...
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ufff, težko rečt, lahko da so starši tudi čisto v redu, čeprav dvomim ....
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ufff, težko rečt, lahko da so starši tudi čisto v redu, čeprav dvomim ....
V kaj dvomiš?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ja... A je bilo včasih kaj dosti bolje
Ja, niso se snemali, ker takrat ni bilo telefonov s kamerami. Se je pa v skoraj vsakem razredu našlo par podobnih primerkov. Enim je vleklo na pretepanje, drugim pa na podjebavanje.
no vidiš da se potem ni nič spremenilo. samo tehnika je šla naprej.Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ja... A je bilo včasih kaj dosti bolje
Ja, niso se snemali, ker takrat ni bilo telefonov s kamerami. Se je pa v skoraj vsakem razredu našlo par podobnih primerkov. Enim je vleklo na pretepanje, drugim pa na podjebavanje.
Mi smo takšne pizdarije snemali na diktafon ali pa na radio z mikrofonom, samo sem jih vseeno dobil okol kepe, ko je enkrat fotr slučajno najdu kaseto Ampak tisto je ostalo v moji sobi, tole je pa (najbrž) nepovratno na internetu.