Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ti rabiš s podstavkom oz. stranskimi nosilci kot je na sliki? jaz imam nekaj podobnega, samo se pritrdi na steno. torej viseča omarica za kopalnico. Dobil sem jo v mercator tehniki po naročilu. cena približno taka kot ta na linku.
Citat: Uporabnik gufy pravi:
ti rabiš s podstavkom oz. stranskimi nosilci kot je na sliki? jaz imam nekaj podobnega, samo se pritrdi na steno. torej viseča omarica za kopalnico. Dobil sem jo v mercator tehniki po naročilu. cena približno taka kot ta na linku.
Glede na to, da je govora tudi o Ikei. Sedaj se mi je že 2x zgodilo, da sem se v Avstrijo zapodil po določeno zadevo, pa sem šel domov razočaran, saj artikla več niso imeli na zalogi. Se da kako v naprej preveriti stanje zaloge? Na internetu sicer vidiš, da je na zalogi, ampak nič ne piše koliko kosov. Potem pa imajo na zalogi mogočr 1 ali 2, pa ti pred nosom nekdo spelje, ker se na dan (sploh ob sobotah) obrne tam na tisoče folka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.