Omarica nad pralnim strojem

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
ti rabiš s podstavkom oz. stranskimi nosilci kot je na sliki? jaz imam nekaj podobnega, samo se pritrdi na steno. torej viseča omarica za kopalnico. Dobil sem jo v mercator tehniki po naročilu. cena približno taka kot ta na linku.

22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
ti rabiš s podstavkom oz. stranskimi nosilci kot je na sliki? jaz imam nekaj podobnega, samo se pritrdi na steno. torej viseča omarica za kopalnico. Dobil sem jo v mercator tehniki po naročilu. cena približno taka kot ta na linku.
Ali lahko narediš kakšno sliko, pa kako se imenuje-šifra izdelka, tnx?

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Ne, jaz imam eno omarico širine cca 60cm. Zaradi te širine pa ima dvojna vrata. Tista na linku je pa "polovična".

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Glede na to, da je govora tudi o Ikei. Sedaj se mi je že 2x zgodilo, da sem se v Avstrijo zapodil po določeno zadevo, pa sem šel domov razočaran, saj artikla več niso imeli na zalogi. Se da kako v naprej preveriti stanje zaloge? Na internetu sicer vidiš, da je na zalogi, ampak nič ne piše koliko kosov. Potem pa imajo na zalogi mogočr 1 ali 2, pa ti pred nosom nekdo spelje, ker se na dan (sploh ob sobotah) obrne tam na tisoče folka.