Olimpijske igre 2014 - SOČI

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Super, ampak s temi rekordi pretiravajo. V redu, imej rekord za največ osvojenih medalj na enih OI.
tak rekord je beda. potem damo smučanje na razdaljo 100, 200, 300, 400, 500... metrov. uvedeno 134 dislicplin in možnost da človek pobaše 20 kolajn.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Že ja, ampak koliko OI medalj ima vohnova? Ni nek presežek bi ugibal
wink-1.gif
tudi tina je boljša v tem pogledu.

Mislim da se to vohnovo malce preveč poveličuje, no...je američanka in logično, ampak ni nek genij smučanja, kot je recimo bila janica.
polomljeni genij janica? glede na to koliko jo je fotr gnal je čudež da je zdržala tistih par sezon... pravzaprav je ona en tak fenomen kot vzhodnonemške suvalke kugle. koliko je bilo znanaja oziroma genija in koliko je bilo surove moči...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ona nima pravice biti nezadovolna nad svojim rezultatom
confused-1.gif

Čisto ok je povedala-sem nezadovolna z rezultatom, če želite moj nasmeh, se javite kasneje.
Pravico ima biti nezadovoljna, sej za sebe vozi. Samo, ko se javnosti obrača, naj se pa prvo ohladi, zbere misli, počaka tiste dve uri kolk rabi, pa normalno komunicira. V končni fazi, ona dobiva dokler je v medijih, spontorstva , reklame, posledično €.
saj se ni ona k javnosti obračala saj je novinarka v njo silila. jaz sem močno presenečen da novinarji s svojimi butastimi vprašanji in nadlegovanjem kdaj ne dobijo mikrofona v gobec.
pa to ne mislim samo na tino. na vse športnike.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jaz tudi vrjamem da bi prišel v drugo vožnjo.
evil.gif

trije s po dvema medaljama pa še dva s po eno. zelo lepo.
zmaga.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Nima veze - čez 20 let v statistiki pri njenem imenu ne bo zvezdice in opombe 'dosegla bi 60 zmag, če ...'

Je vrhunska smučarka in ena najboljših v zgodovini, je pa bilo zagotovo vsaj enih 5 smučark, ki so dosegle več.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
čez 20 let bo še vedno zvezdica za zmago vseh 5 disciplinah 4 medaljah na olimpijskih največ točv v svetovnem pokalu v eni sezoni...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tako, da bomo srečni, če bomo v deseterici. Žal

Hvala Bogu si se zmotil, očitno si mislil da so naši biatlonci taki kot jezerškova! Odlično 6 mesto.
V bistvu so taki v ekipnih tekmah
smirk-1.gif

Je pa lepo, da se jim je končno spet posrečilo brez kazenskih krogov.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri