Olimpijske igre 2014 - SOČI

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
Kdo ve zakaj ta trenutek ne morem gledati posnetka tekme Slo:Aut na RTV 4D? Do pete minute vse lepo sedaj pa piše da mi zaradi avtorskih pravic ne morejo predvajati oz. ena taka traparija?

Zrihtano. Klical na rtv ob 22h, dobil človeka, ki je uredil zadevo in naložil tudi posnetek v arhiv tako da si lahko pogledate tekmo. Link je v glavni novici..

musicfreak ti pa izvoli nazaj v luknjo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mislim, da je hokej dovolj pomemben šport, da bi na Olimpijadi moralo biti 16 ekip. 4 skupine, prva dva v četrtfinale.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj ravno zato jih je samo 12, da pride dejansko samo in izključno elita. Ker če se ne motim, se tudi OI zaključijo s finalom hokeja moških.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Bolj se bojim, da jih cez 4 leta NHL ne bo vec pustil na OI.
Se pa vseeno vidi razlika v kakovosti, vendar lahko presenetimo z obilico srece tudi Svede. Budo se bo pa prodal lahko dobro, nas dalec najboljsi branilec. Ce Robar in gregorc ne bosta spet pocela neumnosti, bo tesno.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Budo res vrhunsko igra. Me je presenetil.. Razočaran sem nad Robarjem (prej bi mislil da ga bo sral kakšen Pavlin), Gregorc mislim da je čisto dober..

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Saj smo videli kak je bil letos EP v basketu, ko je bilo 24 ekip...

Kakšen pa je bil?
smile-1.gif

Meni osebno je bil izredno zanimiv in lepo je bilo videti kako so Finci in Italijani vrgli ven Ruse in Turke
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:

Kakšen pa je bil?
smile-1.gif

Meni osebno je bil izredno zanimiv in lepo je bilo videti kako so Finci in Italijani vrgli ven Ruse in Turke
smile-1.gif

S kupom nepomembnih tekem na začetku, ki niso bile ravno pomembne, razen za najslabše ekipe. Ampak to spada v drugo temo. 12 je kar prava številka za OI, vsaka tekma šteje.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Eto je ze zamenju, Budo je z Robarjem.
Res so carji, pa kako so povezal celotno OI ekipo, res neverjetno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Se mi samo zdi, ali dvorana bolj "zaživi" ko gredo naši v napad ali imajo priložnost?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:

Kakšen pa je bil?
smile-1.gif

smile-1.gif

S kupom nepomembnih tekem na začetku, ki niso bile ravno pomembne, razen za najslabše ekipe. Ampak to spada v drugo temo. 12 je kar prava številka za OI, vsaka tekma šteje.

Zakaj nepomembnih? Saj smo videli "nepomembne" tekme, kako so igrali Rusi in pa Turki. Če bi bilo pa manj ekip bi šli ti dve ekipi naprej, pa so obstali v skupini. Saj je v basketu na OI tudi samo 12 ekip. Res ne vem zakaj se razburjaš. To, da je več ekip na EP dela prvenstvo samo bolj zanimivo, ko se vidi, da "favoriti" niso lih ne vem kako dobre ekipe, ampak jih lahko po večini rešujejo sodniki...no lani niti sodniki niso mogli rešit turkov in rusov.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Aj Mejduš. ena nula za švede

Če smo pošteni, igrajo bolje. Sploh v PP so bili naši švohni, švedi pa veliko boljši.

Se vidi razlika glede na jodle...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Gol pa popolnoma brezvezn. Nebi rekel, da bi ga dali iz katere druge šanse, tako pa un fali gol in od bande direkt na palico.