Olimpijske igre 2014 - SOČI

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Skupna bo pa težka.... Pred OI sem bil prepričan da se bo zelo lepo lesketala, ampak zgleda nam je pri skokih zmanjkal tisti kanček sreče, ki je potreben (Prevc je tudi bil zmožen zlata).

Vseeno pa izjemen rezultat!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ja, ampak Žili še prištej en skok, pa Kranjcu, pa švabu, norvežanu, jodlarjema...

Drugače pa kapo dol Prevcu. Če ne bi bilo toliko zahrbtnega vetra, bi ga odneslo kar precej dalje... Morda srebro, morda celo zlato.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.062
113
Ma... glede na videno zal res zgleda tako ampak sm kr optimist. Si zasluzjo ;-)

Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Skupna bo pa težka.... Pred OI sem bil prepričan da se bo zelo lepo lesketala, ampak zgleda nam je pri skokih zmanjkal tisti kanček sreče, ki je potreben (Prevc je tudi bil zmožen zlata).

Vseeno pa izjemen rezultat!

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Namenoma nisem podvajal točk, ker pri boljših skakalcih je šlo za ponesrečene skoke. Ampak, evo
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tažko bo. Avstrija, Nemčija, Poljska, Japonska, Norveška, Češka ,mi. Vsi smo tu -tu.

Bemu sunce, vrti se mi film iz leta 88, ko nam je samo fenomenalni Nykanen preprečil zlato.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Prevc hoče zlato, v očeh mu vidim to.

Letos verjetno ne bo dobil velikega globusa, bo pa drugi.

Fant ima glavo na pravem mestu, čez 4 leta je lahko najboljši skakalec na svetu in pobere v Koreji dve zlati.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Nemci in Avstrici ne morejo iz svoje kože. Zopet ni blo na podelitvi cvetja nemškega predstavnika.....

priceless

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tvegam ban, a Švabe vedno premagamo
evil.gif

Lepo, spet medalja, škoda, da danes Peter ni bil prav, po moje je bil malo nervozen.

Zgleda pa, da v skupinski tekmi nimamo šanse.
nahrung002.gif

Če bi mel Pero boljše pogoje bi bla danes zlata. Daleč najslabše razmere od zadnjih 4ih... Pa spet sodniki več pik ostalim...

Jaz sem mnenja, da bi na prvo mesto težko prišel. Mogoče mu je šlo tudi na roko, da sta oba s Freundom imela slabe razmere, kar je Pero znal boljše izkoristiti.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Pero se v slabih razmerah odlično znajde. Mislim, da je Janusova ekipa ta hip v zavidljivi formi. Države, ki se imajo za alfaomego v tem športu, pa ne razumejo in foušeritno gledajo slovenske fante....

Včeraj sem pa Kasajiju privoščil zmago... Je resnično model, ki je pri svojih let lahko vzor marsikomu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Pero se v slabih razmerah odlično znajde. Mislim, da je Janusova ekipa ta hip v zavidljivi formi. Države, ki se imajo za alfaomego v tem športu, pa ne razumejo in foušeritno gledajo slovenske fante....

Včeraj sem pa Kasajiju privoščil zmago... Je resnično model, ki je pri svojih let lahko vzor marsikomu.

Iz Twitterja:

Taksist Ibro ‏@LJ_Taksist
Svaka čast ovom Kasaiu. Pa ne tok za skok, nego da se starudija dvakrat popeo na vrh skakalnice...
hysterical-1.gif