Olimpija: Maribor in izjava Zahoviča

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
eeee pa mamo zajca, poanto vsega
grin1.gif

izjava čeferina: ''Tudi selektor je moral poslušati Zahovičeve izpade in provokacije. A dejstvo je, da če se bo v Mariboru res pripetil najmanjši incident, in jo bo skupil kdo od igralcev ali vodstva, potem reprezentanca ne bo več igrala v Mariboru.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ne vem zakaj sem tebe včasih prišteval med normalne uporabnike...

Ali se ti samo pri fuzbalu malo zbalina?
confused-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
rad pikam
smile-1.gif

sploh mi je hec, ko letijo trumoma branit čast osebe ki je prala in razmeroma uspešno oprala imena tajkunov in morilcev
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da se je Čeferinček sploh oglasil, ki je krivec za stanje reprezentance, tako slabe še nismo imeli. Postavil je svojega prijatelja Stojanoviæa, ki novači same svoje Domžalčane. Še kar naprej bi silil z okorelim Ljubijankiæem, ki je na Japonskem.

V sredo napovedujem polomijo proti Romuniji.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
še bolj je zanimivo da se ni oglaso takoj po tekmi, ampak šele po odzivih iz mb
grin1.gif

sicer pa mislim da je reprezentanca bolj na zgubi brez mb kot pa mb brez reprezentance, edini pravi dom po bežigradu

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz Zahota jemeljem kot del šova. Naredil je ogromno za reprezentanco, je izjemen nogometaš, ki se je dokazoval v največjih klubih in naredil je čudež iz NK Maribor po plenjenju Jagodnika in Prašnikarja.
Ni retorik, pove kaj misli in to marsikomu ni všeč. Zna dvigovati pritisk v Ligi in na koncu koncev to naredi Ligo tudi po svoje zanimivo. Je prevzeten, samovšečen. Pozna ozadje in akterje v NZS in ve, da zadeva smrdi do neba, skupaj z Zavrlom in Čeferinom. Je pač edini, ki si upa o tem spregovorit in se ne rabi bat za posledice. Kakor hitro je Kek hotel narediti nekaj po svoje, so ga odžagali.

Se strinjam, da ima način napačen, vendar če nekdo skuša izluščit med vrsticami, potem vse skupaj ne zgleda tako neumno...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz razumem tole zlo preprosto: ljubljančanom gre na jetra, ker so pač mariborčani boljši in dokler bo zaho športni direktor maribora se kaj dosti ne bo spremenilo. Olimpija pač ne more zmagati na igrišču, zato se gredo takšne podle igrice zunaj terena!

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jaz Zahota jemeljem kot del šova. Naredil je ogromno za reprezentanco, je izjemen nogometaš, ki se je dokazoval v največjih klubih in naredil je čudež iz NK Maribor po plenjenju Jagodnika in Prašnikarja.
Ni retorik, pove kaj misli in to marsikomu ni všeč. Zna dvigovati pritisk v Ligi in na koncu koncev to naredi Ligo tudi po svoje zanimivo. Je prevzeten, samovšečen. Pozna ozadje in akterje v NZS in ve, da zadeva smrdi do neba, skupaj z Zavrlom in Čeferinom. Je pač edini, ki si upa o tem spregovorit in se ne rabi bat za posledice. Kakor hitro je Kek hotel narediti nekaj po svoje, so ga odžagali.

Se strinjam, da ima način napačen, vendar če nekdo skuša izluščit med vrsticami, potem vse skupaj ne zgleda tako neumno...

Pod to se lahko človek le podpiše.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Jaz razumem tole zlo preprosto: ljubljančanom gre na jetra, ker so pač mariborčani boljši in dokler bo zaho športni direktor maribora se kaj dosti ne bo spremenilo. Olimpija pač ne more zmagati na igrišču, zato se gredo takšne podle igrice zunaj terena!

Ja ja, saj pravim, zarota totih zabaro proti MB. Klasika.
hysterical-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Bodimo realni, farsa je bila, da nogometno moštvo, ki se poteguje za ligo prvakov ni niti enkrat brcnila proti golu... z osmimi igralci bi mogli zmagat.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
še dobro da je lani zmagalo v ligi prvakov moštvo ki ni streljalo na gol od polfinala naprej
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
lol, kaj pa vi pričakujete od nogometašev.primitivci za primitiven šport, case closed.