OLED TV

corsol

Guru
11. mar 2010
3.861
1.426
113

določene = tisto kar imajo dejansko zalogo.

TCL je tu pač problematičen s tega vidika, da ni prisoten na trgu, distribucijo ima pa preko avtera.

to pa še nikoli ni delovalo ok, ko se določeni distributerji odločijo za ta način, brez pravega supporta znamke.

isto ko je probal bb sam z grundig-om.

al pa zdaj ko distributer ki ima v paleti blaupunkt poskuša polek budilk pa bt zvočnikov zdaj vpeljat na trg še tvje ... od tega kar so pol leta nazaj razlagali velikopotezno, sedaj že spoznavajo realnost.
A ni grundig , blaupunkt....isti Turk?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

corsol

Guru
11. mar 2010
3.861
1.426
113
določene = tisto kar imajo dejansko zalogo.

TCL je tu pač problematičen s tega vidika, da ni prisoten na trgu, distribucijo ima pa preko avtera.

to pa še nikoli ni delovalo ok, ko se določeni distributerji odločijo za ta način, brez pravega supporta znamke.

isto ko je probal bb sam z grundig-om.

al pa zdaj ko distributer ki ima v paleti blaupunkt poskuša polek budilk pa bt zvočnikov zdaj vpeljat na trg še tvje ... od tega kar so pol leta nazaj razlagali velikopotezno, sedaj že spoznavajo realnost.
Avtera je računalničar in ima vse ,....podpora pa verjetno procentualnio temu primerna.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
2.034
74
63
kot sem ti pisal že večkrat, problem je v principalu.
natančneje na madžarskem.
razen letnega showcase-a novih modelov, pa še to ponavadi nekaj mesecev ko so že na policah, nimajo trgovci nič od lg-ja, ni sogovornika oz komunikacije.
tak da lepo da si videl s terena s prve roke stanje.
Ja, samo s tem, ko BB, pa tudi Merkur nimata LG TVejev na zalogi za prodajo sta na škodi, in gredo kupci drugam. Lahko povem, da v tem času, ko sem bil v trgovini, zanimalo me je , kako s telekomando brez številčnice prestavljati kanale, pa jo niso imeli pri roki, in je kar vse skupaj trajalo kake pol ure, da so jo dobili.
V tem času sta se kar dva kupca zanimala za LG OLED. Obema so predlagali Sony, Hisense in Philips. Oba sta odšla brez nakupa.
Mislim, da za nedobavo ni krivda samo v dobavitelju, mogoče marža? Ne vem, kdo LGeje dobavlja za Makspro, samo oni so stalno založeni, in imajo nižje cene, in če vzameš v obzir, da je BB brez LGejev kar dva tri mesece, imam občutek, da ima Makspro višjo prodajo.