Ne. Sklepam pa da se obračuna amortizacija ali kakšne neumnosti. Sem se zmotil?Si prebral droben tisk?
Edit... 160 eur imam še odbitne franšize v mojem primeru.
Ne. Sklepam pa da se obračuna amortizacija ali kakšne neumnosti. Sem se zmotil?Si prebral droben tisk?
tole se je vzelo..upam a je s(m)o dobro izbraliKateri model-Sony?
https://www.loewe.tv/eu/en/tv/stellar/stellar-97-dr-alu/2703973 raje tole..nekaj colov manj aboljš kvalitetea cena pa istani oled
ima pa google tv, ze vedo zakaj
Ja, tu je zelo slabo ocenjen: https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/bravia-5tole se je vzelo..upam a je s(m)o dobro izbrali
![]()
Televizor SONY MiniLED K65XR55B
BRAVIA 5 z Mini LED zaslonom in tehnologijo XR Backlight Master Drive zagotavlja osupljive kontraste tudi v najtemnejših prizorih, na voljo pa je v velikosti od 55 do 98 palcev.www.bigbang.si
daco ko bo vse izpravno javim. Mene/nas tiste malenkosti ne motijo ker nismo hardcore userji, hkrati pa je TV oddaljen nekaj cm stran od okna, praktično cela dnevna ima zahodno stran v oknih tako da je svetlobe še pa još in se take zadeve ki se jih sonyju očita izgubijoMene je na Sonyju zmotilo to, da je v kotih bila slika za odtenek manj osvetljena oziroma so koti bili temnejši. Čeprav ima Sony bolj žive barve me je to zelo motilo. Govorim o seriji 5.
Visek izobrazbe, povej če bo pri tebi tudi tako, ali je bil samo razstavljen Tv tak.
Noben ti ne garantira, da ti bo sony deloval mnogo let.daco ko bo vse izpravno javim. Mene/nas tiste malenkosti ne motijo ker nismo hardcore userji, hkrati pa je TV oddaljen nekaj cm stran od okna, praktično cela dnevna ima zahodno stran v oknih tako da je svetlobe še pa još in se take zadeve ki se jih sonyju očita izgubijo
upoštevaj tudi da smo do sedaj imeli v uporabi 42 colsko philips serije 6500 z ambilight 2 tako da če bi šli na najcenješi jajčk bi bilo to svetlobna leta drugače
Razni LGji TCL ji hisensi me ne prepričajo, ker je vprašanje kako bo z njimi po 5,6 ,7 ali pa več letih delovanja. Nam je tudi to dost pomemnen faktor da ko gre tja v dnevno da smo preskrbljeni za kakih 10 let, tudi če je slika za odtenek slabša
drži, amapk vseeno imam neki več zaupanja v njih kt v nekega hudega kitajca ki mi za male pare obljublja vse živo.Noben ti ne garantira, da ti bo sony deloval mnogo let.
Vse kar prezivi cez garanciji je “podarjeno”.
Ja serija 5 je Sonyjev vstopni miniLED model. Ima 384 dimnih con, kar je za 65" miniLED minimum. To vpliva na neakomernost črne barve, bluminga, in motnosti v povsem črnih prizorih, vogali so pa temnejši od središča zaslona.Mene je na Sonyju zmotilo to, da je v kotih bila slika za odtenek manj osvetljena oziroma so koti bili temnejši. Čeprav ima Sony bolj žive barve me je to zelo motilo. Govorim o seriji 5.
Visek izobrazbe, povej če bo pri tebi tudi tako, ali je bil samo razstavljen Tv tak.
vredi si kupo, ne se sekirat, z ostalimi znamkami bi jokal v neki točki...tu je še edino LG al pa samsung...v opcijidrži, amapk vseeno imam neki več zaupanja v njih kt v nekega hudega kitajca ki mi za male pare obljublja vse živo.
hvala to sm rabu slišat......vredi si kupo, ne se sekirat, z ostalimi znamkami bi jokal v neki točki...tu je še edino LG al pa samsung...v opciji
Vseeno pa je cenovno tam kot Samsung NanoLED 90 serija. Ne vem koliko mikro ledic pa ime slednja. Nisem šel v raziskavo, le občutek imam, da je Samsung bolj enakomerno osvetljen.Ja serija 5 je Sonyjev vstopni miniLED model. Ima 384 dimnih con, kar je za 65" miniLED minimum. To vpliva na neakomernost črne barve, bluminga, in motnosti v povsem črnih prizorih, vogali so pa temnejši od središča zaslona.
Tukaj gre za pomoto. Nano LED ima samo LG, in ta Nano LED 90 ni miniLED, in je precej slabši od tega Sonyja. Verjetno si mislil Samsung QN90, ki ima še enkrat več dimnih con, in normalno, da je bolj enakomerno osvetljen, in bi za isti denar bil boljši nakup od tega Sonyja.Vseeno pa je cenovno tam kot Samsung NanoLED 90 serija. Ne vem koliko mikro ledic pa ime slednja. Nisem šel v raziskavo, le občutek imam, da je Samsung bolj enakomerno osvetljen.
...Če je človek zadovoljen z Sonyjem pa je vse OK. Vseeno Sony ni poden in je soliden izdelek.