OLED TV

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
245
-17
28
Philips se je že zdavnaj ukinil. Philipsova značka pod TPVejem, je pa vaba za naivne kupce. Hisense pa postaja največji proizvajalec LCDejev, če že ni največji.
Zakaj pa je TPV vaba za naivne kupce..?? In kaj potem, če je Hisense eden izmed največjih proizvajalcev tv-jev.. Recimo Sony in Panasonic sta precej manjša proizvajalca. pa izdelujeta precej boljše televizorje;) A si slišal za pregovor kvaliteta pred kvantiteto..Tako, da boš moral nehat pisati neumnosti.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.966
62
63
Zakaj pa je TPV vaba za naivne kupce..?? In kaj potem, če je Hisense eden izmed največjih proizvajalcev tv-jev.. Recimo Sony in Panasonic sta precej manjša proizvajalca. pa izdelujeta precej boljše televizorje;) A si slišal za pregovor kvaliteta pred kvantiteto..Tako, da boš moral nehat pisati neumnosti.
Andrej, ali mi lahko obrazložiš, kaj je po tvoje vzrok, da si je neka popolnoma nepoznana firma nadela ime Philips?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.009
2.669
113
Tako te bom vprašal, koliko Philips televizorjev pa si preizkusil, da veš, da so kar vsi po vrsti zanič..?
Niso zanič, so pa ene dve generaciji za top brendi. Sedaj mi pa povej zakaj bi kupec plačal več za to da bi dobil manj kot pri konkurenci? Zaradi parih ledic ki svetijo naokoli sigurno ne. Dejstvo je da Philips stane preveč za to kar ponuja, to je njegov glavni problem.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
245
-17
28
Niso zanič, so pa ene dve generaciji za top brendi. Sedaj mi pa povej zakaj bi kupec plačal več za to da bi dobil manj kot pri konkurenci? Zaradi parih ledic ki svetijo naokoli sigurno ne. Dejstvo je da Philips stane preveč za to kar ponuja, to je njegov glavni problem.
No potem pa mi strokovno povej na katerem nivoju zostajajo za konkurenco Softwer, Hardwer, paneli, elektronski sklopi, procesorji, ali kaj drugega..?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.914
10.409
113
EU
Fantje ne grdo pisati o Philipsu.
Philips je glavni šefe na Alterju, in če ga razjezimo, smo nahebali.

22. jul 2007
14.306
2.172
113
125
So pred leti raje ugasnili svoj forum, ker je bilo preveč "pozitivnih" ocen za njihove kvalitetne polizdelke.
Zdaj so nekje na nivoju Gorenja in Hisensa, katere se dira samo sa štapom.;)