Ravno pred kratkim sem imel z Merkurjem slabo izkušnjo, ker sem na robo "iz zaloge" čakal 10 dni, ker je še 11 dan niso poslali sem zadevo skenslal.
55" 1299€Diagonala/€?
nimam uhd. Bom kje z neta našel kaj. Saj bi rad plačal za izposojo, samo, v eu ni neke pametne izbire ali pa je cena za film, da mi je ceneje drago peljat v kino...Če imaš netflix uhd narocnino poglej top gan. Top. Tudi zvok iz teh bednih zvocnikov je top
Na LG z webos imaš na voljo Stremio. Gor boš pa ja našel kak dober stream. Ali pa si na tel naložiš CinemaHD in potem chromecastaš na TV. Netflix lahko 1 mesec preizkušaš brezplačno.nimam uhd. Bom kje z neta našel kaj. Saj bi rad plačal za izposojo, samo, v eu ni neke pametne izbire ali pa je cena za film, da mi je ceneje drago peljat v kino...![]()
Hvala!!!Na LG z webos imaš na voljo Stremio. Gor boš pa ja našel kak dober stream. Ali pa si na tel naložiš CinemaHD in potem chromecastaš na TV. Netflix lahko 1 mesec preizkušaš brezplačno.
NičNe razumem. Koliko pa placas netfliks? Jaz imam za 9,9€ mesecno vse.
Ta Stremio sem probal. 20min, pa je bilo veselja konec... Skos je pavziral video. Sem probal drug stream, podobno. Potem sem šel na fullHD, tist je pa šlo (slika ok, zvok pa bolj meh.)...Na LG z webos imaš na voljo Stremio. Gor boš pa ja našel kak dober stream. Ali pa si na tel naložiš CinemaHD in potem chromecastaš na TV. Netflix lahko 1 mesec preizkušaš brezplačno.