Za tebe bi bil verjetno zanimiv LG model A1, kateremu cena mu bo dosti nižja od sedanjih modelov.Jaz imam Sony 65" serijo 90 (9096). Kaj naj rečem? Res sem NAVDUŠEN nad Full Array LEDom. Ni OLED, res je, ampak slika je še vedno svetlobna leta boljša, kot pri prejšnjem TV. Črna je res črna, prej je bila črna siva ... pa Android, full aplikacij ... in cena je bila 1200€.
Ja, OLED je boljša, brez najmanšega dvoma, samo za 1200€ (65") lahko samo sanjam. Bi bila cena blizu 2k (za Sony-a verjetno še več, nisem preverjal-ko sem gledal, sem gledal samo LG OLED TVje, ker so bili cenejši kot Sony-evi)
Ja sam za normalno ceno ga boš pri nas dobil šele proti koncu leta.Za tebe bi bil verjetno zanimiv LG model A1, kateremu cena mu bo dosti nižja od sedanjih modelov.
LG takes OLED mainstream with new 48-77" A1 OLED TVs
LG will also launch 2021 B1 OLED TVswww.flatpanelshd.com
Imate občutek, da je to prva 'težava' pri televizorju?...p.s. že spet je ta nova TV ratala nekam majhna LOL
Imate občutek, da je to prva 'težava' pri televizorju?
Kaj mora danes TV imeti. Minimalno?
Kaj ti #gonzo pogrešaš? Namreč ta množica dodatkov ki jih sploh ne razumem - njihova funkcija?Hofer bo imel 7.1.2021 pametni TV od Sharp-a BJ2E. 139. (55)
Cena 399 €. V katelogu papirnatem.
Ima aplikacijo za Netfix.
Pa ne misliti, da te nisem vzel resno!!Zaslon da prikaže sliko. Pa daljinca
Kaj ti #gonzo pogrešaš? Namreč ta množica dodatkov ki jih sploh ne razumem - njihova funkcija?
Pa ne misliti, da te nisem vzel resno!!
preko boxa? (smo ljudje, ki marsikaj ne vemo!)
kateri del TV-ja (funkcija) rabi dostop do interneta? kako pripeljat v ta TV signal prezžično?
Meni je pomembna slika (da ko gledaš film in je črna res črna, ne pa, da misliš, da gre za kader s sivo meglo.)Imate občutek, da je to prva 'težava' pri televizorju?
Kaj mora danes TV imeti. Minimalno?
AD1: ja, ponavadi budget, so pa še manjši detajli: koliko prostora imaš? Kam ga boš montiral? Recimo, pa ne se smejat, meni je sicer pomemben budget, ampak bi za malo več €€€ dobil 75". Ker pa ga imam na steni (in ta je iz Ytonga), sem se malo ustrašil teže TV-ja. Čeprav je vse v glavi, tudi 30+ kg ne bi smel bit problem. Samo odgovarjam, kaj vse človek pomisli. In še nekaj, 75" bo ena sama oseba težko obesila na steno. Meni je 65" komaj uspelo. Sicer je to najmanj pomembno, a vseeno povem.Vidim da kar špekulirate kakšno inčo TV-ja vzeti. Zdaj pa me zanima eno, a je to sploh vprašanje? Verjetno je bolj ovira budget? Nisem še srečal junaka s prevelikim TV-jem? Bolj mene skrbi nekaj drugega, sedaj sem že leta na 49" in kvaliteta slike je OK, tudi na kabelskem signalu. Verjetno vsi ne gledate zgolj 4K vsebin? No, to mene malo skrbi, počasi se selim drugam, razdalja gledanja se bo bistveno povečala in ob ogledu 49" bom jokal oz. bom rabil verjetno očala. Pa me skrbi poslabšanje kvalitete/ostrine slike če grem na npr. 65"? Se pravi ogled kakšnega dnevnika na Popu itd...? Kaj menite?