OLED TV

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.975
2.045
113
Multimedia PC na utp kablu, hdmi, oled, eno dobro brezžično miško, 6 ali 8 zvočnikov vezanih na PC. Vse ostalo so polrešitve. V tej kombinaciji OS in znamka TVja nista pomembna.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.429
12.108
113
kakšne polrešitve... tv z google TV-jem, kodi (ali VLC) požere vse (4k, hdr, atmos), NAS in je to to, ali pa na USB disk.
malo je bedno da še vedno nai gigabit povezave žične, malokater tv to podpira... si potem odvisen od wifije takih in drugačnih.
To mi je edina črnapika za kao moderne tvje.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.410
573
113
Ker vgrajena wifi antena v prenosniku bremza povezavo. Kabla pa se mi ne da vlečt...(za torente vlečt)
Razlika v ceni za Sonya je takšna, da potem bolje, da plačam kar vse streaming servise...

Pred 10+ leti sem bil kar "car" s htpc opremo. Samo sedaj pa nimam niti desetino tistega časa. Tako, da grem bolj na to, da izkoristim kar ponuja tv, in ko si želim pogledat kak film 1x na mesec, da takrat dela in se ne rabim ukvarjat že par dni prej.

Sem plačal za pol leta realdebrid pa da vidmo.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

first1

Fizikalc
19. mar 2018
344
164
43
Sicer je tema za oled, jst pa kupujem lcd... Rabim eno bolj poceni 55" za starše, gledalo se bo samo tv programe. Imel sem namen kupiti nekaj za 400€, ampak nažalost sem danes v živo pogledal par tvjev v Bigbangu in se mi vseeno zdi da se je vredno stegniti za miniled za okoli 550€, slika res top, čeprav so tvji v demo načinu našpanana osvetlitev. Kak predlog? Gledal sem Hisense in TCL modele... Je možno da je slika na miniled boljša od oled tvjev, če govorimo o dokaj svetlem prostoru? Takrat pride visoka svetilnost do izraza...