Težka bo, razen če živiš v Prekmurju.Tebi je en kur** jasno a vseeno moraš, da ne bi poskusil zabiti z nekim butastim predpostavljanjem kajne? Rabiš točno razdaljo, da bo tvoj ego potešen? 4,6 km. Ostalo pa tvoj ego ne rabi.
Takšen pač si, navaden prepotentnež. Tudi take mora zemlja nositi.
Aha, zdej se bova šla te igrice. Vaši Prekmurski cigani so civilizirani, naši pač ne. Tako da ja, stojim za izjavo, da poznaš romsko problematiko kot 14 letnik pičko. Zdej pa le razmisli o mojih nakladanjih, ki si jih demantiral s tem, da živiš švoh 5 km od ciganskega naselja civiliziranih ciganov.Najbolje, da jim greš povedat, da oni niso pravi cigani, ker niso iz dolenjske![]()
Da da, saj vidimo, ti veš vse in še več. Tudi vse cigane očitno izjemno dobro poznaš in točno veš kaj kateri počnejo, koliko jih krade in povzroča probleme in tako naprej. Pa očitno poznaš tudi dosti 14 letnikov. Bravo zate majstr.Aha, zdej se bova šla te igrice. Vaši Prekmurski cigani so civilizirani, naši pač ne. Tako da ja, stojim za izjavo, da poznaš romsko problematiko kot 14 letnik pičko. Zdej pa le razmisli o mojih nakladanjih, ki si jih demantiral s tem, da živiš švoh 5 km od ciganskega naselja civiliziranih ciganov.
Kje v Prlekiji so romska naselja?Seveda niso pravi "cigani". Si zaslužijo poimenovanje Romi.
Koliko sporočil v tej temi pa se nanaša na Prekmurje/Prlekijo?
Ko sem na veliko med zidarijo na deponijo vozil, je pred odpadom vedno en kombi stal, pa je lepo vprašal, če je kaj železa, pa ga je preližil.
Enkrat sem celo s polno prikolico direkt v naselje zapeljal, pa so kar tam pobrali, kar je bilo vrednega.
Res pa je, da na parcelo jih pa ne vabim, da bi si kar sami kaj odpeljali.
Torej enako kot ti. Super.Skratka nimaš blage veze.
Zanimivo kako hitro lahko levičar to kar počne sam predpostavlja tudi za druge. Pa počasi nagibaj, dan je še dolg.Dej reč ženi, da ti žganico odklene, ker si nemogoč.