OKvirji pa kar po starem

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.916
6.562
113
In zapovrh cilja direktno na fasade.
Ne vem sicer kakšne fasade imajo na teh blokih, ampak če je bel stiropor, se zna nekoč ponoviti Singapur/UK kjer se je tudi vžgala izolacija (iz drugega razloga)

• Všeč mi je
  • Žalosti me
Reactions: motofrik in jonny77

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.558
2.450
113
In zapovrh cilja direktno na fasade.
Ne vem sicer kakšne fasade imajo na teh blokih, ampak če je bel stiropor, se zna nekoč ponoviti Singapur/UK kjer se je tudi vžgala izolacija (iz drugega razloga)

Menda so vsaj eno šipo na balkonskih vratih razbili.

Tudi če ti v klimo prileti, po moje ni kul.

• Jezen sem
Reactions: jonny77

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.916
6.562
113
zna nekoč ponoviti Singapur/UK
Popravek, bilo je v UK (v SG so zagoreli parkirani ice avti na vrhu)

SG

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.558
2.450
113
To so najbrž isti, k s skuterčki policaje izzivajo in so "najjači" na obali.

Tile norci ja. Ne vem pa, če to spada v to temo. Bi rekel, da je več šiptarjev med njimi kot ciganov.

Screenshot-2025-12-27-at-06.03.14.png

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
15.773
3.113
113
Koper, pirotehniki
No, bom drugič uporabil še prisilna sredstva (šamarčina?), če bom hotel, da tudi k meni pride kakšna mamica...:zavijazocmi:

15 letniki ustrahujejo odrasle ljudi, to je neverjetno...kapsi se pa fijakajo po naselju v jutranjih urah, ko tile pajki še slinijo povštrček...

• Wow
Reactions: motofrik

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.670
5.552
113
No, bom drugič uporabil še prisilna sredstva (šamarčina?), če bom hotel, da tudi k meni pride kakšna mamica...:zavijazocmi:

15 letniki ustrahujejo odrasle ljudi, to je neverjetno...kapsi se pa fijakajo po naselju v jutranjih urah, ko tile pajki še slinijo povštrček...
Ubistvu ste taki Hanžki kot si ti krivi za te situacije...sjebali ste JUS standard vzgojo....

Prvo bi mogl take fotre k si ti izšamarat da se mal resetirate pred kakim komentiranjem....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.916
6.562
113
Novomeški policisti so v ponedeljek sporočili, da so konec lanskega leta že uporabili nekatera nova pooblastila iz tako imenovanega Šutarjevega zakona. Dvakrat so po novih pravilih iz gostinskih lokalov in njihove okolice odstranili kršitelja oziroma osumljenca, na silvestrovo pa so na podlagi zakona o nujnih ukrepih za zagotavljanje javne varnosti tudi vstopili v stanovanje na območju Brezja, v katero je zbežal osumljenec, ki je pred tem streljal v zrak. Aretirali so ga in mu zasegli pištolo ter 27 nabojev. Med ogledom so našli še eno pištolo, več tulcev in plinskih nabojev. Preiskava suma povzročitve splošne nevarnosti še ni zaključena.

Ampak vse ostalo je sfaljeno:
Zaradi Šutarjevega zakona varnostniki malih tatov ne smejo zadržati

Ker je tatvina predmetov majhnih vrednosti po novem le prekršek, in ne več kaznivo dejanje, imajo varnostniki dodatno omejena pooblastila, kdaj lahko tatove zadržijo do prihoda policistov.

...razlaga Slak in dodaja, da je zadržanje osebe v teh primerih mogoče le, če tat oziroma povzročitelj škode odkloni postopek identifikacije ali pa ne soglaša s površinskim pregledom oblačil, vozila, tovora, prtljage

Ustavili odprte postopke

Na tožilstvu in sodiščih so po sprejetju Šutarjevega zakona denimo morali ustaviti vse odprte kazenske postopke, povezane z malimi tatvinami in poškodovanji tuje stvari majhne vrednosti (do vrednosti 500 evrov)

Kot je mogoče slišati iz tožilskih vrst, prihaja do različnih nesmiselnih situacij: kdor na bencinskem servisu natoči gorivo in odpelje, ne da bi plačal, je po novem obravnavan za prekršek. Če prodajalcu natvezi, da je doma zgolj pozabil bančno kartico in da bo račun poravnal naknadno, vendar tega ne stori, pa gre za goljufijo in torej kaznivo dejanje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.916
6.562
113
maxresdefault.jpg

Gasilci in policaji so skupaj bežali.

Ko policaji bežijo pred njihovim nasiljem, jim daje jasen znak, da lahko počnejo kar se jim zdi.

Se pravi, če kdaj ne bomo zadovoljen s postopki policije, samo začnemo metati predmete v policiste in bodo šli stran ?