OKvirji pa kar po starem

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.477
4.525
113
Ja za vseznalca tvojega kova je nek umor prakticno statisticna napaka. Glede na to da se spoznas na vojaske spopade, ekeonomske pojave, ni da ni, je povsem nepotrebno da svoj briljantni um tratis s pojavi na (zate) mikro nivoju.

Za razliko od tebe sem v svoji karieri umore (pa tudi uboje o cemer je sicer govora v novem mestu (sicer tozilstvo meni da ne gre za uboj)) dejansko preiskoval in ljudje zaradi tega se danes sedijo. Ti pa teoretiziraj dalje.

In ker ne ves kje sem (s klimo ali brez) je vse tvoje nadaljnje razpredanje na nivoju del bratov Grimm - pac pravljica.

In ne pricakujem prostestov - pravim samo, da ce protestov ne bo, potem je narodu ocitno ok tako kot je.
torej če protesti bojo boste pa začel delat? Ali kaj pričakuješ da bo drugače...
Od Sherlocka za alter tipkovnico pričakovati ni sprememb.

ps če še nisi dojel, narodu nikakor ni ok..... Vendar ta narod vi veselo kaznujete.. v tem nimate problemov.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.595
496
113
spet noriš?
nek lokalen dogodek umor je nek...

ja zate mogoče že...
sej rezultat vidimo... Ti oblvadaš prelaganje.. v tem si mojster. Zato pa si tam kjer si sicer brez klime... Iz tvojga kozlanja pričakuješ zdej proteste da bi se zganili, drugače pa je ok.

biser....
aja sodstvo je krivo.... nazaj na cesto pisat položnice mamcam, ps pa še vroče ti nau vsaj pozim....
A je rusija že bankrot? Izgubila?

Taki dogodki so se v preteklosti že dogajali z manjšimi in pa tudi hujšimi poškodbami, pa tudi podobne smrti se spomnim, katera je bila še za časa juge, pred skoraj 40-timi leti, cca 150m stran od tega dogodka, pa niso bili cigani. Zato nihče ni šel protestirat na ulice.
V tem dogodku pa je policija in sodstvo tako kot je odreagiralo pod pritiskom javnosti, napačno. Našli so si prvega polnoletnega in ga obtožili samo sa so umirili rajo. Sem pa prepričan, da tudi tisti mladoletnik, kateri naj bi bil kriv ne spi mirno. Verjetno je ali priprt pod nadzorom nekje, ali pa vsaj nadzorovan.
Če pa vzameš v obzir, da je v dogudku še komponenta preprodaje drog in precej € kateri krožijo tudi med policijo, politiko,... , pa da kdo vse konzumira te droge (sploh si mislit ne moreš količine in kdo so vse konzumenti), ti je lahko jasno, da ni interes nobene strani (razen raje), da se dogodek podrobno raziskuje.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.477
4.525
113
A je rusija že bankrot? Izgubila?

Taki dogodki so se v preteklosti že dogajali z manjšimi in pa tudi hujšimi poškodbami, pa tudi podobne smrti se spomnim, katera je bila še za časa juge, pred skoraj 40-timi leti, cca 150m stran od tega dogodka, pa niso bili cigani. Zato nihče ni šel protestirat na ulice.
V tem dogodku pa je policija in sodstvo tako kot je odreagiralo pod pritiskom javnosti, napačno. Našli so si prvega polnoletnega in ga obtožili samo sa so umirili rajo. Sem pa prepričan, da tudi tisti mladoletnik, kateri naj bi bil kriv ne spi mirno. Verjetno je ali priprt pod nadzorom nekje, ali pa vsaj nadzorovan.
Če pa vzameš v obzir, da je v dogudku še komponenta preprodaje drog in precej € kateri krožijo tudi med policijo, politiko,... , pa da kdo vse konzumira te droge (sploh si mislit ne moreš količine in kdo so vse konzumenti), ti je lahko jasno, da ni interes nobene strani (razen raje), da se dogodek podrobno raziskuje.
toreh je v NM to redek dogodek, pa ur prej so bili plavci tam z ugasnjenimi kamerami seveda, zato je tudi odletel pajac v NM. PS pa en mesec so rabili, da so ugotovili, da nimajo dovolj dokazov, ali pa jih v štartu ni bilo. Glede nato da je mesec na okol tudi kej dosti ne bojo več našli.

tvoji obziri o drogah so pa neumesni. Cigoti tam javno terorizirajo folk, kradejo, se vozijo z neregistriranimi avtomobili... in nič. Šele po smrti so nekaj začeli migati.

Sej pravim, vse ok, če bi isti kriteriji veljali tudi za lokalce, sej bi hitro poštimali zadeve. Takrat pa smo fašisti, nacionalisti itd....
ps Rusija ti ne gre iz glave...ps baje pokrovkam ne vračajo primerno pufa... vidiš zakaj bankrota ni... dokler dajo pač dajo. Cena pride zato pa kmalu. Kot vem je Kitajc neusmiljen pri dolgu, če gledamo recimo Afriške države, katerim je Kitajska dala puf.

Še to bom dodal, to kar je odvetnik povedal (od cigota) na televiziji, je bilo jasno, da plavci nimajo niti približno dovolj dokazov, da bi šlo skoz. In to so vseskozi vedeli!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.572
9.713
113
torej če protesti bojo boste pa začel delat? Ali kaj pričakuješ da bo drugače...
Od Sherlocka za alter tipkovnico pričakovati ni sprememb.

ps če še nisi dojel, narodu nikakor ni ok..... Vendar ta narod vi veselo kaznujete.. v tem nimate problemov.
Ce lahko bicikle gonijo ker je maske treba nosit potem pricakujem da bodo tudi ko se izkaze da varnostnopravosodni sistem na dolenjskem ze dolgo ne deluje.

namesto kakrsnikoli resnih ukrepov se je slo spreminjat zakonodajo ki je tatvine spravila na nivo prekrskov, furs pa je zacel izvajat pooblastila ki so jih imeli ze prej.

In ce je folku ok naj jim bo ok. Jaz ne morem zakonov spreminjat.

• Všeč mi je
Reactions: erikson