OKvirji pa kar po starem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.216
5.307
113

sad

Guru
24. avg 2007
22.642
11.440
113
tko da nehi sanjat o nekih teorijah zarote in narkokartelih. Cigoti so zaradi desetletij pasivnosti vsem zrasli cez glavo in s trenutno zakonodajo in pravno prakso jih je nemogoce obvladat ker ni vzvodov za to.
Kako hudiča ni možno nič narediti po trenutni zakonodaji, če je pa tisti strelec v Postojni imel v roku parih ur hišno preiskavo?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.976
6.561
113
blizu močvirne prestolnice
Seveda ne, problem bi morali reševati tako kot z ostalimi. Ker pa je vse skupaj v malori od policije, pravosodja, politikov pa smo kjer smo. Folk sam govori kam se dajejo kuverte.

sad

Guru
24. avg 2007
22.642
11.440
113
Problema s cigani ne resujejo sam hisne preiskave.

Se strinjam. Ampak očitno trenutna zakonodaja neke stvari omogoča, ustavi se pa pri dejanskemu izvajanju trenutno veljavne zakonodaje.
Ampak hudiča, vsi samo jamrajo, da po trenutno veljavni zakonodaji se ne da pa nič narediti.
Očitno se nekaj da, samo ne smeš biti zapečen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.395
9.507
113
Jz ne vem a ti zivis v nekem crnobelem svetu kjer so samo skrajnosti. Veliko se da. Veliko je slabo narejenega ali pa ne narejenega. Vzroki so precej bolj kompleksni kot samo a se nekaj da.

Ne glede na vse to pa trenutna zakonodaja in pravna praksa tako tozilstev kot sodisc ne omogocata da bo policija kar korakala in preiskovala objekte.

ker pa sem se na to temo tu gor izpel se mi vsakrsen nadaljnji pogovor o enem in istem zdi nesmiseln.

sad

Guru
24. avg 2007
22.642
11.440
113
Ja, v bistvu bo bolje tako. Črnobel svet pa ti nekaj naprej mečeš, jaz nisem pisal o črnobelem svetu.
Ker javno pranje perila med policijo, tožilstvom in preizkovalnim sodnikom, ki smo ga doživeli pri zadnji preiskavi, ki je bila 1 teden po streljanju, ni ničemur podobno. Navaden davkoplačevalec si lahko le misli, kakšen hlev plačuje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.395
9.507
113
V bistvu je prav da to davkoplacevalci vidijo. Pomoje bi blo se bolje da bi policija vsako jutro objavila za koliko ljudi je odredila pridrzanje pa je dezurni tozilec rekel naj se osebo izpusti ker ne bo zagovarjal privoda k preiskovalnemu sodniku… itd

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: nacek in Garfildd