Izogibam odgovoru? Si prizadet? Ravno to ti skušam dopovedat da si ti edini, ki trdi da ga ima, nimajo ga pa dolenjci, zato sploh tale tema in vse piz.darije. Ker nimajo za soseda super soseda s katerim tako lepo sobivaš ampak cigote.
Da so ga pa nekako napol našli prekmurci. Kar bi namseto bruhanja v usta in vžiganja lahko tudi sam prebral.
Pa kakšne salte in prevale ti zdaj delaš. Kaj klinac jaz trdim? Kaj in kje? Očitno imata ti in Kučan recept, ki se ji reče volja. Povej že enkrat o kakšni volji je govora?
Pa dajmo takole. Recimo, da sem v zgradbi kjer živim jaz tisti poseben sosed, ki redno ob vsaki priliki vlomi v klet kakšnega soseda in poberem kar rabim. Grem v kolesarnico in si vzamem kolo po želji, kakšnega prodam, kakšnega samo uporabim in zavržem. Imam redno preglasne zabave v stanovanju in če mi kdo pride na vrata ali pokliče policijo, ga naslednji dan s prijatelji za kazen oklofutamo. Občasno še malo vlomim v sosedove avtomobile, jim poberem kakšne gume ali pa zgolj naredim škodo na njih za kazen, ker niso prijazni do mene...
Torej kakšno voljo do mene bi morali moji sesedi/žrtve pokazati, da bi se jaz umiril in bil nekak normalen sosed, ki ne dela problemov?