OKvirji pa kar po starem

Piton

Guru
11. apr 2022
1.955
21
113
Mi ne rabiš govorit, imam cigane za sosede tak da vem kakšna je situacija.
ti nism fovš
to sem napisu sam zato, ker mi grejo konkretno na krščen duš sralci (kravatarji), k nam očitajo nestrpnost,
obenem so sami najbolj nestrpni do nas, k smo (kao) nestrpni do cigotov (=kriminalcev)
zdej če povezava cigo=kriminalc ne obstaja, pol tud ne rabjo skakt u luft, ko kdo prav da bo šel z buldožerjem čez cigota
ker:
cigo=človk
človk je al pa ni kriminalc
kriminalc -> buldožer
kje je pol problem?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.037
1.491
113
Titograd
In kaj točno je narobe, če se zruši to nesposobno in pokvarjeno vlado? Za moje pojme bi morale biti že zdavnaj predčasne volitve.
Romske problematike naslednja, se ve katera, ne bi rešila, sedanje stanje je kar lepo pomagala ustvarjati, skupaj s sedanjo in še katerimi prej.

Kaj jo pa morda, MORDA, bo pomagalo rešiti? Ljudje, ki ne bodo planili na prvo žogo prefukat vsakega ki je malo pretemen, ampak zahtevali, da pristojne službe začnejo opravljati svoje naloge v okviru zakonodaje, ki že obstaja! Gnila jabolka pa odstraniti iz kakršnegakoli vpliva...

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.300
2.311
113
Morda res ne, ima pa dosti ostalih grehov na grbi. In če se sedaj ta dogodek uporabi še za rušenje vlade me čisto nič ne moti, ker bi morala že davno sama odstopiti.
Po drugi strani je pa ta vlada edina, ki je zavrnila županske predloge za ureditev romske problematike in lažnjivo obljubila, da bo pripravila svoje boljše. Že tu so objektivno odgovorni za vse kar se je zgodilo.

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.500
6.333
113
Včerajšnje večerno streljanje je dokaz, da se ciganom hebe za shode in vlado v NM, višanje pooblastil policajem ne bo rešilo ničesar, kajti že trenutna zakonodaja se proti ciganski mafiji NE izvaja, se bo pa za 'civile', prej ali slej, ko Golobarji odletijo.

Dolenjcem lahko samo sporočim: zaščitite se sami, država vas ne bo.

ABSURD1
Včeraj smo videli, da večinsko prebivalstvo prosi-zahteva od vlade enakopravno obravnavo pri policiji, sodstvu, sociali.

Če bi bili cigani v tako slabem položaju, bi morali po vsej logiki oni protestirati za enakopravnost.

ABSURD 2
Včeraj po končani seji občinskega sveta so cigani v Žabjaku kar konkretno streljali.

Poleg vse običajne, posebne, specialne policije ter enot z psi, kateri so bili stran 10 min. max, je izplen racije po besedah komandirja PP Novo mesto nekaj tulcev.

Kako bo taka racija izgledala čez 2-3 mesece, ko bo na dolžnosti ena ali dve patrulji?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.107
5.243
113
Meni je zanimivo da shoda ni nadziral/varoval vsaj en helikopter z termokamero....

Bi jih pohopsali 1 2 3....

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.119
4.459
113
Včerajšnje večerno streljanje je dokaz, da se ciganom hebe za shode in vlado v NM, višanje pooblastil policajem ne bo rešilo ničesar, kajti že trenutna zakonodaja se proti ciganski mafiji NE izvaja, se bo pa za 'civile', prej ali slej, ko Golobarji odletijo.

Dolenjcem lahko samo sporočim: zaščitite se sami, država vas ne bo.

ABSURD1
Včeraj smo videli, da večinsko prebivalstvo prosi-zahteva od vlade enakopravno obravnavo pri policiji, sodstvu, sociali.

Če bi bili cigani v tako slabem položaju, bi morali po vsej logiki oni protestirati za enakopravnost.

ABSURD 2
Včeraj po končani seji občinskega sveta so cigani v Žabjaku kar konkretno streljali.

Poleg vse običajne, posebne, specialne policije ter enot z psi, kateri so bili stran 10 min. max, je izplen racije po besedah komandirja PP Novo mesto nekaj tulcev.

Kako bo taka racija izgledala čez 2-3 mesece, ko bo na dolžnosti ena ali dve patrulji?
PSEVDOABSURD 1
Pred večinskim belim prebivalstvom se bojijo protestirati.

PSEVDOABSURD 2
V strahu pred linčem so odvračalno izstrelili nekaj manevrskih nabojev.