Italija je že investirala v turistični kamp v Albaniji.... pa nekako ni zaseden... z lahkoto bi kao mesto našl
menda zato (prebral na nekam linku, ki jih je zadnje dni mnogo), ker jih veliko dela v Avstriji.A je kakšna posebna razlaga zakaj nimajo problemov v Prekmurju in Gorenjskem? (Mal guglam)
Sploh Pušca je dober zgled integracije še lastne gasilce imajo https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/tekmuevanje-film-o-romskem-gasilskem-drustvu-v-pusci/607952
to je tisto ko se je potrdil referendum o konoplji, sam nimajo vsi placa za teglce doma, potem pač okvirji poskrbijo da tudi tile dobijo kaj za podimitzdaj so ugotovili, da so cigoti tam preprodajali drogo
v normalni državi bi bili že vsi identifiicirani in zaprti, cigansko taborišče pa premetano
Tisti "zgornji" so prišli iz Madžarske, Romunije.A je kakšna posebna razlaga zakaj nimajo problemov v Prekmurju in Gorenjskem?
A potem so Sinti?Tisti "zgornji" so prišli iz Madžarske, Romunije.
Tisti "spodnji" pa iz Bosne, Turčije.
Čisto različni, še sporazumevajo se med sabo zelo težko. Drugačen jezik.
tega kretena bi moral en šamarat, medtem pa naj recitira o nenasilni komunikaciji
Ta tema je stara 15 let, eni pa zdej to googlate.A je kakšna posebna razlaga zakaj nimajo problemov v Prekmurju in Gorenjskem? (Mal guglam)
Sploh Pušca je dober zgled integracije še lastne gasilce imajo https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/tekmuevanje-film-o-romskem-gasilskem-drustvu-v-pusci/607952
Je Vontova vredna svojega denarja.Kontrola prometa. Medtem se je poslanka Tamara Vonta, vrhunska strokovnjakinja za romsko problematiko, danes ukvarjala z Janšinim dopustovanjem v Vili Zlatorog in ali je morda dobil kakšen popust.
Poglej priponko 101990
![]()
Novomeški diakon ogorčen po tragediji: Bruhnilo se mi je, ko sem prebral, da se Tamara Vonta trudi za Rome
»Nesmiselnost ubija. Žal je ubila Aca.«slovenskenovice.delo.si
Eden od motivatorjev zakaj ne biti zaposlen.Ob tem dodaja, da je dejstvo, da trenutno na seznamu zaposlitve čaka dvajset Romov, ki si želijo dela, a zanje preprosto ni ustreznih delovnih mest. Komunala vsako leto omogoči zaposlitev dodatnima dvema, kar je pohvalno, vendar premalo glede na potrebe. V zadnjih dveh letih je bilo tako uspešno zaposlenih 16 Romov, od teh jih danes delo še vedno opravlja deset. To kaže, da interes obstaja, priložnosti pa je premalo. »Težko je. Težko je delodajalcem, težko je Romom. In najhuje je, ko vidiš, da družina, v kateri nekdo začne delati, na koncu prejme v skupnem družinskem proračunu celo 100 do 200 evrov manj, kot če bi bili brezposelni.«
Palica je premalo, če imajo cigoti avtomatsko orožje (in več municije kot slovenska vojska)
Po tem članku me je začelo zelo skrbeti. Policija je opisana kot praktično nebogljena. V skupnost Romov se je naselil kriminal, ki si ga policija ne upa obravnavati. Smo ostali samo še mi, mafija in nikogar vmes, kot v Italiji?
Za Prekmurje sem mislim da že dal link, niso ravne rožice, je pa boljše kot v 07 območju (zaenkrat).A je kakšna posebna razlaga zakaj nimajo problemov v Prekmurju in Gorenjskem? (Mal guglam)
Sinti so na Gorenjskem.A potem so Sinti?
moja-dolenjska.si