OKvirji pa kar po starem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.918
17.317
113
Svoboda pravi v odgovor "da so vsi prebivalci Slovenije pred zakonom enaki ter da imajo pravico do varnosti, ne glede na narodnost, socialni status ali kraj bivanja." Samo so pozabili napisat da to velja samo na papirju.
Tako velik fokus imajo na enih, da druge potem zlahka popolnoma "spregledajo" ter tako "ne ugotovijo", da imajo ljudje ...hmm... "neustrezen" odnos do ciganov zato, ker imajo cigani prvi tak odnos do njih.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.323
4.342
113
Tako velik fokus imajo na enih, da druge potem zlahka popolnoma "spregledajo" ter tako "ne ugotovijo", da imajo ljudje ...hmm... "neustrezen" odnos do ciganov zato, ker imajo cigani prvi tak odnos do njih.
Problem je samo takrat ko bi bil odnos enak...
Takrat pošljejo vojsko. Če bi lokalci raubal in grozil z orožjem, bi padale hišne...

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.649
12.274
113
sem ze pisal..., znanca so okradli črni, pa se je dedu zmešalo, ratal cez noč športni strelec, šibrovko nabavil...ko je prvič rjasti beli kombi pripeljal na dvorišče, je ded šel s puško ven..se je crnim zadrl da jih noce do konc lajfa videt, so spizdli po hitrem postopku , od takrat ni nobenga tam blizu. ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.877
10.207
113
sem ze pisal..., znanca so okradli črni, pa se je dedu zmešalo, ratal cez noč športni strelec, šibrovko nabavil...ko je prvič rjasti beli kombi pripeljal na dvorišče, je ded šel s puško ven..se je crnim zadrl da jih noce do konc lajfa videt, so spizdli po hitrem postopku , od takrat ni nobenga tam blizu. ...
Že drugič dons ima smisel kar je Mahnič spesnu.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in sajkek

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.034
2.088
113

Pravilno. Samo problem je, ker ni cel čas doma.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

dask

Majstr
21. sep 2023
646
723
93
Tudi moj žlahtnik je tako rešil, živi v Drnovem... sam on je šel k ciganu na vhod in ga zagrabil. Zraven pa tulil da mu je čist vseeno, če ga takoj tam pospravijo. Od takrat ima mir, čeprav je bil 100%, da bo dobil nazaj porcijo.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.745
4.182
113
...do konca lajfa... Lahko bi mu lajf skrajšali.

• Všeč mi je

koliko

Guru
21. avg 2007
4.602
2.705
113
SV SLO
V Prekmurju smo imeli iste probleme s cigani , kot so sedaj na Dolenjskem v 60-70 letih prejšnjega stoletja. Samo takrat je bil socializem, komunizem ( vem nisem navdušen nad tem ampak vseeno) in cigani niso bili glavni igralci poleg oblasti. Zato jim je oblast ob vsaki p.zdariji, ki so jo cigani naštimali v zaselke pošiljala milicijo ob najbolj nemogočih urah in milicija jih je pošteno pretepala dokler niso izdali grešnika. Čez nekaj mesecev so samo videli, da prihaja milicija pa so že s prstom kazali na grešnika, samo da jih milicajci ne bodo pretepali. In rezultat take vzgoje je to, da so se civilizirali. vsaj tisti na Goričkem v ledavskem dolu, ki hodijo delat v Avstrijo in dobro služijo z legalnim delom, v Kupšincih pri MS imajo nekateri vile zgrajene na pošten način in tisti iz zaselka Pušča pri Murski Soboti. Vse drugo je tak bolj divje ampak še vedno v mejah normalnosti. Tak na hitro se ne spomnim, da bi v javnost tukaj pri nas v Prekmurju kak večji incident. Nazadnje so se na tržnici steple ciganke zaradi cigana, ki baje ima to kar ima Urškin Zuljan....
Milicija zato, ker je policija nekaj povsem drugega.....

• Všeč mi je
22. jul 2007
14.165
2.102
113
124
Seveda, ker so ga dodali v Google Maps kot nofly zone:D

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sajkek in Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.333
7.713
113
pri taščici

Slovenija, država priložnosti
In verjetno je plačal z gotovino.

Sodstvo ima kot kaže počitnice celo leto, ne samo sedaj

Kako da tip še ni obravnavan kot specialni povratnik in zaradi tega na dolgih počitnicah ?
Itak da z gotovino.
Pa obrazcev o izvoru gotovine mu ni bilo treba izpolnjevat ker je nepismen..

• Ljubezen
Reactions: Ytbnd

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.040
4.439
113
Pa pravite, da je danes težko do nepremičnine.

Gv9aqO6XUAA8fSs.jpg