OKvirji pa kar po starem

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.628
96
48
Pač ni res. Trije od štirih ciganskih naselij pri nas ne delajo zgage.
So verjetno manjšina v skupni populaciji ciganov pri nas, izjeme, ki potrjujejo pravilo.
Če pogledam meni najbližja tri ciganska naselja - po vsej Sloveniji delajo pizdarije in to konkretne.
Ne rečem, da ni socializiranih pripadnikov te rase. Vsekakor zanemarljivo malo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.123
5.116
113

To je še en izmed mnogih klicev na pomoč, naslovljen na tiste, ki lahko ukrepajo. Pa bodo? Kdo bo naslednji in koliko časa bo trajalo, da bo Golobova koalicija sprejela ukrepe, ki bodo prinesli vsaj malo reda in zaščitili ljudi? Predlogov je bilo že veliko. Župani občin, ki jih romska problematika še posebej prizadene so pripravili rešitve. Že večkrat. Predloge so poslali poslancem v Državni zbor. Svoboda, Socialni demokrati in Levica so jih zavrnili. To si razlagate lahko tudi tako – vaše skrbi so vrgli v smeti.

Iz Dolenjsko – belokranjske regije nas v Državnem zboru zastopajo Nataša Avšič Bogovič, Tamara Vonta in Jožica Derganc (vsi Svoboda), ter Predrag Bakovič iz SD. Vsi štirje so glasovali proti predlaganim rešitvam romske problematike. Res neverjetno!

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.628
96
48
Iz Dolenjsko – belokranjske regije nas v Državnem zboru zastopajo Nataša Avšič Bogovič, Tamara Vonta in Jožica Derganc (vsi Svoboda), ter Predrag Bakovič iz SD. Vsi štirje so glasovali proti predlaganim rešitvam romske problematike. Res neverjetno!
Ko ne bodo več poslanici, bodo seveda glasni in udrihali po novi oblasti.
Danes to žal ni mogoče, jer se bojijo pernatega in plešejo, kot jim on igra.
Glede na prihodke in bonitete, ki jih jih lahko izgubijo, jih mogoče celo razumem.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

dax

Guru
22. maj 2012
1.054
2.266
113

dask

Majstr
21. sep 2023
627
702
93
Mogoče bom zdaj šovinist - ampak pri vsakem takem sranju, ki se vrti v nedogled, so na fotografijah vodij, pravnih mrež, raznih agencij,.... ženske? Je vzorec ali ni vzorec ? :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N