OKvirji pa kar po starem

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.252
1.403
113
Ne to je prikaz tvoje osebne opravilne nesposobnosti in dokaz dejstva da bi verjetno bil problem delat tudi ce bi ble vezalke napacne barve. Tko da ko bos pri sebi postimal se pa ukvarjaj s tem kaj jaz mislim.
To da nobena trgovina ni imela na zalogi moje številke in je bil dobavni rok od meseca in več.
Je moja težava ?

Daj malo pristani v realnosti.
Tista tvoja "trgovina" pa mi je vsak teden obljubljala obutev. Ko sem jih klical. Ampak za papirnato obutvijo si jaz nimam kaj začeti.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.140
3.195
113
Še en normalen dan na Dolenjskem

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.296
7.063
113
pri taščici
V LJ so nakradli za par 1000 eur. Ko so LJ policisti v NM in krskem izsledili glavna akterja so jima odvzeli prostost.obe lokalno pristojni tozilki sta odlocno zavrnili zagovarjanje pripora in so oba morali izpustiti. Eden od njiju je v roku 48 sodeloval pri nasilnem kaznivem dejanju na obmocju vzgojnega zavoda.

dokler bodo tozilci v svoji lenobnosti folk spuscali na prostost bo folk pac nadaljeval z izvrsevanjem kaznivih dejanj
Zanimivo pa da ja mozno pred sodnika pripeljati starše katerih hcerka ni placala voznje na LPP.
1.3€

• Žalosti me
Reactions: motofrik

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
Zanimivo pa da ja mozno pred sodnika pripeljati starše katerih hcerka ni placala voznje na LPP.
1.3€
Nihce jih ni pripeljal. Prisli so ker jih je sodisce vabilo. Ti samo povej kje je meja. Ze leta se govori o tem da se vse kar je pod 500 eur ne bi preganjalo. Sam ne pol jokat vsakic ko ti bodo sunili nekaj za 400 eur pa se policija ne bo niti pripeljala poslusat kaka krivica se ti je zgodila.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
To da nobena trgovina ni imela na zalogi moje številke in je bil dobavni rok od meseca in več.
Je moja težava ?

Daj malo pristani v realnosti.
Tista tvoja "trgovina" pa mi je vsak teden obljubljala obutev. Ko sem jih klical. Ampak za papirnato obutvijo si jaz nimam kaj začeti.
Ce kar trdis res potem delas krivico tema dvema zaposlenima po katerih pljuvas. Razen ce bi zate posebneza morali rocno izdelat cevlje.

ampak ni. Eno uro sem porabil, par klicev po trgovinah pa je bilo cevljev za tvoje objavljene kriterije kolikor zelis.
Pac iskanje nacina kako ne bi. Se zdalec nisi edini ampak zaradi dobesednega ddos-a foruma s tvojim jamranjem (pa nas hanzi ze leta utrjuje) sem si vzel cas in debunkal to tvojo strasno krivico s cevlji.

zdej pa jokaj naprej

javr

Guru
6. dec 2011
1.953
1.146
113
.obe lokalno pristojni tozilki sta odlocno zavrnili zagovarjanje pripora in so oba morali izpustiti. Eden od njiju je v roku 48 sodeloval pri nasilnem kaznivem dejanju na obmocju vzgojnega zavoda.
problem je ker policija teh stvari javno ne objavlja. Vedno na nek način prevzame krivdo nase ker nikoli nihče od policije javno ne pove zakaj je tako, poročajo vedno le o "starih znancih", potem pa naj narod sam ugotovi zakaj ima nekdo 60 prijav sodniku za prekrške in še vedno vozi. Kako bi se obneslo če bi generalni državni tožilec bil voljena funkcija? A niso tožilci v ZDA od ljudstva izvoljeni?

19. jul 2007
2.911
1.623
113
Nihce jih ni pripeljal. Prisli so ker jih je sodisce vabilo. Ti samo povej kje je meja. Ze leta se govori o tem da se vse kar je pod 500 eur ne bi preganjalo. Sam ne pol jokat vsakic ko ti bodo sunili nekaj za 400 eur pa se policija ne bo niti pripeljala poslusat kaka krivica se ti je zgodila.
Če dodam, sodišče je vpleteno, ker smo napredna demokratična država, in ne dopuščamo da bi neki neizobraženih redarji (itd) nadlegovali MLADOLETNE osebe. Tako da, ko so vpletene mladoletne osebe vse skupaj prevzame sodišče, ki bo varovalo pravice vseh vpletenih oseb, predvsem pa pravice mladoletnih oseb.
Tako, da naš sistem ne dovoljuje, da nekemu sedemnastletniku, da kontrolor kazen za 40 € za švercanje (napačna urbana, ...) na troli, ampak mora prevzeti sodišče.
Osemnajstletnik pa pozna pravice in bo že lahko uveljavljal svoje pravice, če bo ocenil, da je bilo karkoli v postopku narobe.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.296
7.063
113
pri taščici
Ja, prisli so. In so jim izrekli ukor, ker je storilec mladoletni. Ce bi bil polnoletni bi pa dobil 200(al 400?) kazni. Direkt, brez sodisca.
Meja naj bo za vse enaka in za vse enaka kazen.
In ja, kapo dol policajem.
Zakaj pa naslednji ni opravil svoje sluzbe oziroma naloge pa naj pove njegov nadrejeni, ce ne zna sam.
Aja, verjetno je razlog da je premalo smoukar .
Ni problema, Dobrunje bodo gotove, notri se jih zapre, kmetijske pridelke se jim dostavlja v zameno za izdelke ki jih bodo naredili.
Naslednji zapor pa naj naredijo na neki "samozadostni kmetiji", in se naj znajdejo kot vejo in znajo.
Nadzor s kamerami in tehnologijo.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.083
495
83
tam ko se terc po tori rola
Đipsiji imajo v krvi, da to, kar delajo ni kraja, ampak ''normalna stvar''... En dvakrat žgan, rumeno pod očmi... mi je v vojski ponoči sunil titovko v kasete... Zjutraj vidim, da je ni, grem od vojaka do vojaka... -hopla, Stojanović ima ''sumljivo kapo''.... pokaži, da jo vidim.. seveda, moj priimek na notranji strani... Ne, da jo je na servisu dobil... K sreči je Tuta (Dalmatinac, brdo od čoveka) stopil na mojo stran in cigojnerja ročno dvignil in ga malo stisnil za vrat... No, meni ni kradel več, ostalim pa še vedno... Mislim... ne moreš verjeti -v oči me je gledal in mrtvo hladno lagal... To je treba samo šakom... Tako pa tudi to ciganovje, nobena kazen ne bo pomagala (itak je ne bodo plačali), samo nalomit. Jaz ne vem, no... miličniki so to znali. Zdaj ne učijo več tega ali kako.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
Se ena urbana legenda kako so milicniki vse znali. Ce bi res znali bi bil problem izkoreninjen v 50 letih kolikor je milica operirala.

dejstvo pa je da se v jugi prav zelo z nekimi pravicami ni nihce ukvarjal. In so batine padale. Ne samo po ciganih ampak po vsakem ki je mislil da je pametnejsi od uniforme. Ocitno si narod tega ne zeli vec.