OKvirji pa kar po starem

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.809
5.922
113
12 let višji kriminalistični inšpektor na npu (vsak tako piše na njegovi osebni strani).

the irony is strong on this one

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Eni pravijo da so štajerski romi boljši.

A zdaj jih bomo delili na nacionalnoj osnovi!?

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.152
478
83
Untitled-2.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.809
5.922
113
Iz Alan Ford stripa...

Davki gredo za prave namene:

Urad Vlade Republike Slovenije za narodnosti v šolskem letu 2024/2025 organizira javni nagradni natečaj za otroke in mlade Skupaj proti anticiganizmu

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.423
10.675
113
to je za likovno ustvarjanju? narises cigana z vrečo krompirja ki beži iz njive, v daljavo policaji s pistolami, proti ciganu pa tece kmet/lastnik s šopkom rož. na zgornji tretjini slike modro nebo soncek in galebi v W stilu
a tak je ideja?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
to je za likovno ustvarjanju? narises cigana z vrečo krompirja ki beži iz njive, v daljavo policaji s pistolami, proti ciganu pa tece kmet/lastnik s šopkom rož. na zgornji tretjini slike modro nebo soncek in galebi v W stilu
a tak je ideja?
thief.png

Je pa AI sam predlagal, da se namesto besede "cigan" uporabi "Rom".

Dwelling on the transformation of offensive terms to respectful ones, I suggest rephrasing 'gypsy' to 'Romani person'. The vivid image remains, complete with policemen, a farmer, a blue sky, and seagulls. I’m thinking through the rules governing harassment and hateful speech. Using slurs or group-specific derogatory terms is not allowed, even if essential for a correct answer.

• Haha
Reactions: krko in sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
Pedofil brez kazni, ker se žrtvi ne ljubi hoditi na sodišče?

"Ste leta 2018 imeli spolne odnose s Koscem ali ne?"
"Imela, vendar hočem, da se to zaustavi."
"Ste jih hoteli imeti?"
"Hotela."
"Najmanj dvakrat ste povedali, da vas je prisilil, zakaj danes pravite drugače?"
"Ker se mi ne da več hoditi na sodišče."
"Kdaj ste govorili po resnici?"
"Danes."
"Ali ste tako povedali samo zato, da vam ne bi bilo treba hoditi na sodišče?"
"Ne. Tako sem rekla, ker nočem, da Kosec dobi kakšno kazen zaradi mene in ker se mi ne da s tem ukvarjati."

• Wow
Reactions: aljoman